- Elmaslar
- 157
Arkadaşlar bu tür kısır konulara girmek istemiyorum ama bizim firmamızda sadece x serisi işlemciler yok.
X5xxx serisinden i7 2600 serisinden i7 7700 e kadar bir çok skala da işlemci mevcut. Ve hepsi aynı fiyat. Birisi 1 iken diğeri 5 değil. Euro yüzünden almanyaya +10 Tl ekliyoruz.
Tr de yaklaşık 40 ayrı makine, almanya lokasyonda yaklaşık 50 ayrı makine ile hizmet veriyoruz.
Hiç bir zaman bunu getirdik şöyle böyle felan demedik.
Arkadaşların tr de sadece 1 makinesi i9 ve kopardıkları yaygarayı hayranlıkla izliyorum.
Toplam 64gB makine ve 16 core işlemci.
Kaç kişiye satılabilir ki? Veya kaça bölünebilir ki?
Bayram bayram konuyu uzatmak istemiyorum. Eğer yazılaırım hoşunuza gitmiyorsa direk silin.
Mesajda tek anladığın fool galiba.
Mesajda bir terbiyesizlik yok.
Burakcan adlı moderatör hiçbir şekilde firmamızda bir görevde bulunmuyor ve yaptığınız açıklamaları ancak objektif bakamayan fanboylarınıza yedirirsiniz kusura bakmayın.Eğer kışkırtma ve huzursuzluk ile bana uyarı veriyorsan üstte sizin yazdıklarınızı tekrar tekrar oku.
İnsanların arkasından atıp tuttuklarınız zaten ortadadır efendim, fazla bir şey demenize gerek yok sizin. Biz 128 GB premium sunucu kapasitesiyle DOLAR: 6.5 TL iken gidip Ryzen 1800X ve i9 9900K işlemcilere Türkiye'de para verebiliyoruz. Sizin aldığınız işlemciler dolar kaç tl iken di acaba? Ya da kaç yıl önceydi? Bir şeyleri eleştireceksen bakıyoruz görüyoruz, objektif olmayı öğren ve danışıklı dövüş yapma.
Belden aşağı vurarak bizim olmadığımız konuşmalarda yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaşları kandırarak bir yere varamazsınız. Kusura bakmayın bizim hiçbir müşterimiz yemiyor ben ciciyim ayaklarınızı.
Arkamızdan konuştuğunuz küfürlü konuşmalara kadar biliyoruz biz. Siz rahat olun. Biz müşterilerimize en iyi makineleri sunmaya ve kalitemizle anılmaya devam edeceğiz. Gidip de konularda 50 tane yorum yaparak insanlarla tartışmaya girerek göstermeyeceğiz (kalitemizi). Discord grubumuzda everyone atarak da hiçbir foruma adam yığmayacağız. Keyfinize bakın siz, bu kadar kasmayın. Her şey olacağına varır. ;)
Ha bu arada; size bir teklif sunmuştuk Türkiye lokasyonlu sunucularınızın TPS olayı hakkında. Eski müşterinize leak eklenti diyormuşsunuz bir arkadaşınıza teklif sunduk XEON 5650 (2011 Model) işlemcinizi getirin i9 bile teklif etmiyoruz TPS için i9 çok fazla kaçar size. Getirelim Ryzen 1800X premium sunucumuzu aynı eklentileri kurup TPS testi yapalım? Ne dersiniz? Sanırım bir şey diyemediğiniz için cevap gelmedi.
Bize destek olan dostlarımızı da lütfen rahatsız etmeyin, gerekli cevabı veririz. Keyfinize dikkat edin.