Hosting Arıyorum Adam Akıllı! SkyMine geliyor!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SkyMine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu tür kısır konulara girmek istemiyorum ama bizim firmamızda sadece x serisi işlemciler yok.

X5xxx serisinden i7 2600 serisinden i7 7700 e kadar bir çok skala da işlemci mevcut. Ve hepsi aynı fiyat. Birisi 1 iken diğeri 5 değil. Euro yüzünden almanyaya +10 Tl ekliyoruz.

Tr de yaklaşık 40 ayrı makine, almanya lokasyonda yaklaşık 50 ayrı makine ile hizmet veriyoruz.

Hiç bir zaman bunu getirdik şöyle böyle felan demedik.

Arkadaşların tr de sadece 1 makinesi i9 ve kopardıkları yaygarayı hayranlıkla izliyorum.

Toplam 64gB makine ve 16 core işlemci.

Kaç kişiye satılabilir ki? Veya kaça bölünebilir ki?

Bayram bayram konuyu uzatmak istemiyorum. Eğer yazılaırım hoşunuza gitmiyorsa direk silin.
Mesajda tek anladığın fool galiba.

Mesajda bir terbiyesizlik yok.
Eğer kışkırtma ve huzursuzluk ile bana uyarı veriyorsan üstte sizin yazdıklarınızı tekrar tekrar oku.
Burakcan adlı moderatör hiçbir şekilde firmamızda bir görevde bulunmuyor ve yaptığınız açıklamaları ancak objektif bakamayan fanboylarınıza yedirirsiniz kusura bakmayın.

İnsanların arkasından atıp tuttuklarınız zaten ortadadır efendim, fazla bir şey demenize gerek yok sizin. Biz 128 GB premium sunucu kapasitesiyle DOLAR: 6.5 TL iken gidip Ryzen 1800X ve i9 9900K işlemcilere Türkiye'de para verebiliyoruz. Sizin aldığınız işlemciler dolar kaç tl iken di acaba? Ya da kaç yıl önceydi? Bir şeyleri eleştireceksen bakıyoruz görüyoruz, objektif olmayı öğren ve danışıklı dövüş yapma.

Belden aşağı vurarak bizim olmadığımız konuşmalarda yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaşları kandırarak bir yere varamazsınız. Kusura bakmayın bizim hiçbir müşterimiz yemiyor ben ciciyim ayaklarınızı.

Arkamızdan konuştuğunuz küfürlü konuşmalara kadar biliyoruz biz. Siz rahat olun. Biz müşterilerimize en iyi makineleri sunmaya ve kalitemizle anılmaya devam edeceğiz. Gidip de konularda 50 tane yorum yaparak insanlarla tartışmaya girerek göstermeyeceğiz (kalitemizi). Discord grubumuzda everyone atarak da hiçbir foruma adam yığmayacağız. Keyfinize bakın siz, bu kadar kasmayın. Her şey olacağına varır. ;)

Ha bu arada; size bir teklif sunmuştuk Türkiye lokasyonlu sunucularınızın TPS olayı hakkında. Eski müşterinize leak eklenti diyormuşsunuz bir arkadaşınıza teklif sunduk XEON 5650 (2011 Model) işlemcinizi getirin i9 bile teklif etmiyoruz TPS için i9 çok fazla kaçar size. Getirelim Ryzen 1800X premium sunucumuzu aynı eklentileri kurup TPS testi yapalım? Ne dersiniz? Sanırım bir şey diyemediğiniz için cevap gelmedi.

Bize destek olan dostlarımızı da lütfen rahatsız etmeyin, gerekli cevabı veririz. Keyfinize dikkat edin.

Bizi örnek göstermeden iş yapın. Bizi kendimizi savunmak zorunda bırakmayın ki bizde gelip burada kendimizi savunmak zorunda kalmayalım.

Dolar 6.5 iken ben mi git al dedim hocam. Bugün 5.70, bir hafta bekleyip alaydın. Bundan bile hava atma dersindesin. Valla ha hayret.

Reklamları basarken direk bana laf at. Ben kendimi savununca ben suçlu olayım.

Vallaha pes .

Bizi örnek göstermeden iş yapın. Bizi kendimizi savunmak zorunda bırakmayın ki bizde gelip burada kendimizi savunmak zorunda kalmayalım.

Dolar 6.5 iken ben mi git al dedim hocam. Bugün 5.70, bir hafta bekleyip alaydın. Bundan bile hava atma dersindesin. Valla ha hayret.

Reklamları basarken direk bana laf at. Ben kendimi savununca ben suçlu olayım.

Vallaha pes .
Dinozor dememe mi bu kadar alındın? Bu dinozor işlemciler sadece siz de yok, bizde de var belki de ben kendi makinelerime laf atıyorum :D? Ama biz çırpınıp bir şeyler yapmaya çalışarak bunlardan kurtulmaya çalışıyoruz sizin gibi Xeon işlemci sahiplenmiyoruz.

Övündüğüm bir şey yok, hava attığım da bir şey yok. Yaklaşık 1 aydır sizin bize bir atıp tutma girişiminiz var kusura bakmayın susmaya da niyetim yok. Bu hava atmanın da nereden çıktığını pek anlayamadım? Aile dostlarıma i9 ve Ryzen işlemci sunmak hava atmak oluyorsa aynen hava atıyorum var mı bir şey diyecek? En iyi imkanlarda sunucu açmalarını istiyorum çünkü.

Diğer sorularıma bir cevap gelmemiş sanırım gözlerin bulanık gördü onları. Otomatik filter yaptı herhalde. Belden aşağı eleştiri yapmayı bırakıp onlara cevap verebilecek seviyeye geldiğinizde konuşalım biz bunları görmek isteriz çünkü. Az laf çok iş felsefesi güzel felsefe. (Talk less do more.) :'D

az laf çok iş felsefesini lafta bilip, ne kadar çok ve ne kadar boş konuştuğunu anlamak için bu konuyu baştan sonra okumak yeterli.

eğer milletin iyi işlemcilerle sunucu açmasını çok önemisiyorsan premium adı altında 3 katı paraya satmayıp, aynı fiyata sat. bende konuşmayayım, aferin gerçekten haklıymış diyeyim. yoksa bu söylediğin masal gibi sanki.

zaten susmadığın ve susuyor görünüp milleti kandırdığın için bizde susmuyoruz, bizden sana tps sorunuyla gelen müşteriye gidip almanya lokasyon i7 vermek yerine aynı işlemciyi verip, bak çözdük demelisin ve discord üzerinden veya telefonla milleti arayıp kendini anlatmak, cilalamak yerine iş yaptığında zaten bizede konuşacak bişi kalmaz.. veya bizden alan adama aaa bizde ne bulamadın da batihost a gittin gibi suni ve cıvık lafları demediğinde de susabiliriz.

en önemli gördüğüm tatavalarına ancak cevap veriyorum. Yoksa uzun yazıp hedef şaşırttığını bilmeyen yok ama önce bir lafa bakarım laf mı diye bir de diyene bakarım adam mı diye. o yüzden hepsine cevap alamıyorsun.

geçen zaman sana hiç bişi katmamış yusuf kardeşim.. 7 yıl önce kendine baş harflerini kısaltıp YKT diyen adam bu sefer
ikinci harfleri de kullanıp KEmalYusuf demiş. Şunu düşün zamanında bana mc-tr yi satmaya geldiğinde satın alsaydım senden. Şu an yoktun bile.

en başından beri, taa en başından beri kardeşim bizde de i7 cpu var, adam ne isterse onu veriyoruz diyorum bunu hiç duyan gören yok, yusuf yaman'a da onu söyledim, diğerlerine de ama siz bellemişsiniz x5690 işlemciyi, x aşşa y yukarı. makineyi daha veri merkezine bile göndermediniz bildiğim kadarıyla. evinde veya iş yerinde duruyor yanarlı dönerli.

ama boş diyorum, bu konuyu bile adam gibi okumadın, şu an bile ana vereceğin cevapları kurguluyorsun kafanda. gidip aynaya bak. tecrübeli adamlar sizin aynada göremediğinizi duvarda görüyor. keşke nokta kadar anlasan talk less do more olayını.

size daha fazla cevap vermeyeceğim, kaliteniz ortada, iyi makine getirmiş olabilirsiniz, helal. görmemişin oğlu olmuş, tutmuş cpusunu koparmış. bağırın daha çok. bizim oğlanın cpu i9 diye. ama bağırdıkça değersizleştiriyorsunuz farkında değilsiniz.

iyi geceler veya günaydın. whatever. konuyu takipten çıkartıyorum.

şimdi istediğin kadar uzun yazabilirsin. bana gelen ve adımızı kullandığınız her şeye cevap vereceğim onuda unutma.

Son düzenleme:
3 Katı paraya sattığımı nereden çıkardın, sanırım yaşlılık sana yaramadı harfleri 3 lü 3 lü görüyorsun, 15 TL gb başı fiyat sunuyorum Premium sunucularımda. Ailemdeki dostlarım da çok iyi bilir ki bütçesi olmayan herkese ben indirimimi yaparım sen takma kafana bunları.

Bu alemde 5 yıldır bir tane tatava yapan var onunla da ilk defa değer verip konuşma ihtiyacı duydum. Adamlık lafını kullanacak son insanlardan biri olduğunu düşünüyorum o yüzden fazla insanların adamlığına da dil sürme. Yaşınla ilgili bir şey demeyeceğim zaten o sayıya saygın olsa o cümleyi kurmazsın. Neyse.

O adı aklına iyi kazı istersen çünkü daha çok göreceksin KE YU BU adını. :))

Ha MC-TR yi sana satmak istemişim de almamışsın vallahi mi ya? Bu yalanı nereden uydurdun bir söylesene. Bana zamanında gelip huyuma gide gide konuşuyordun gel şu MC-TR yi şu fiyata sat diye. Git gide de ikiye katlayıp geliyordun fiyatlarını. Benim kimseye satılacak sitem yok bunu böyle bil. MC-TR yi de her lafına katma çok zoruna gitmesin. Ayriyeten belirtmek isterim ki bizim MC-TR ile bir sahiplik anlaşmamız yok sadece sitenin barındırılmasında bir sponsorluk anlaşmamız mevcut bunu sanırım sayın: @Batuhan Yenidogan ' da onaylayacaktır bu konuyu görürse.

Ben her konuyu senin devrik cümlelerine rağmen çok iyi okuyorum sen merak etme. Okumaya da devam edeceğim. Arkadaş sen de ve tüm hosting camiasında bulunan DİNOZOR işlemcilerde olduğu için ona böyle ÜCRETSİZ bir fayda sağladım. Alan memnun satan memnun arkadaş peki ya bundan sana ne? Derler adama.

Benim kalitem ortada. Getirdim makinemi aile üyelerim memnun ben memnunum derdin nedir? Her yerde beni kötüleyen sensin. Laf atan sensin. Everyone atıp giydiren sensin. Müşterilerini asker gibi kullanıp milletin üzerine salan sensin. Alemdeki kötü lafların sahibi hep sensin. Ben anlamadım biz bu işin neresindeyiz?

Tarih haklıyı her zaman aklar batıhost, bir gün bu laf kafana ''daaaaank'' diye düşünce sen ve senin gibi haklının tarafını tutmayıp danışıklı dövüş yapanlar da öğrenecek canını sıkma. Konuyu takipten çıkartırsın çünkü başkalarına saygısı olmayan bir insansın.

Ben bildimcisin kısaca. Duymak istemediğin şeyleri gene görmezden gelmişsin, ihtiyacın varsa bir gözlük alalım? Gel karşılaştıralım diyorum bunun neresini anlamadın ben de onu anlamadım. :D

Ben sizin adınızı hiçbir yerde kullanmadım, kullanmam. Benim kalibremde değilsiniz çünkü. Ben işimi yaparım. Siz de oturup burada laf cambazlığı yaparsınız.

Mevlana nın çok güzel bir sözü var onunla sana veda etmek isterim, ilacını iç uyu bence:
''Bir delil ile 40 alimi yendim,
ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.'' Diye. Bu sözü unutma. İyi uykular. ;)

72046

Dostum bot olduğuna emin misin ?
Ciddi misin? dalga mı geçiyorsun bizlerle sunucu slotu 250 kişi sunucuda 386 kişi aktif kardeşim işine bak lütfen seninle uğraşmak istemiyorum kolay gelsin artık cevap vermiyorum sana

Işte böyle gerçek yüzünü ortaya çıkar ki herkes görsün. Başka da birşey demiyorum.

Dinazorlarin boyunlarına dikkat et. Oda başarısız kolpa montajlarından birisi olmuş.

Öncelikle Batihost isimli firmanın gidip de bizim işte şu kadar sayıda makinemiz var gibi lafları bana aşırı gereksiz geliyor. Keyubu henüz taze bir şirket ve yeni yeni gelişiyor. Bu gelişmeyi de en iyi şekilde yaptığını düşünüyorum. O zaman bu düşünceye göre köklü firmaların varlığında asla başka bir firmanın oluşmaması gerekir. Çünkü köklü (!) firma zaten bu alanda çok fazla imkana sahip. Ama bu düşünceyi kırıp gelişen çok fazla firma var. İşte kalite de bu noktada ortaya çıkıyor.

Yanlış anlaşılmasın ben Batıhosta kalitesiz demiyorum. Yalnızca bu tartışmada geçen tutumundan hoşlanmadım.

Ek olarak Batıhost diyor ki; işte o zaman tps sorunu çeken kullanıcınıza gidin i9 makine sunun.
Ben de şunu söylerim; aldığı makinenin performans değerlerine bakmayıp sunucuya yüklenen bir kullanıcının hatasını neden bir firma kapamaya çalışsın ki? Afedersiniz da hayır kurumu mu işletiyor bu adamlar. Sanki kendiniz gidip 1 gb ram makine alan adama tps yüzünden şikayet ettiğinde ücretsiz olarak 16 gb ram makine veriyorsunuz.

Bunları geçin de ToliaNetwork isimli sunucunuz saldırı altında ve 1-2 kere yememiş saldırıyı hala saldırılara açık sanırım en büyük sunucunuz peki neden saldırı yemiyor diğer firmanın bizimle çalışan sunucularının hepsini youtubeda arattım tek bir saldırı videosu çıkmadı ama sizin Tolia'nın youtubeda 10 farklı videosu var ingilizce rusça bile çıktı videolar

işlemci olarak i9 amd ryzen veriyorsunuz iyi hoş da yanında hizmet yoksa ne işe yarıyacak bu işlemciler ? bide sizden yaşca büyük birine bu sözleriniz hiç hoş olmamış hosting gözümde farklıydı artık daha da farklı bir konumda geçenlerde fiyatlar 1 gb 25 tl şeklindeydi tepki aldığınız için 15 tl ye düşürmüşsünüz sanırım paketleri inceledim fiyat olarak pahalıya geliyor yabancı bir hostingden 10 20 tl koyarak alabileceğim fiytlar

Bu tür özel korumaları hiçbir hosting size vermek zorunda değil. Bunları kendiniz kapatmanız gerekir. Ha veren firma var mı? Var. Sizin de o hostingi tercih etme hakkınız var. Ama gidip de vermeyeni bunlarla eleştiremezsiniz. Ek olarak fiyat konusu da bu şekilde, istediğiniz fiyattaki sunucuyu almakta özgürsünüz firmayı karalamaya çalışmanızın bir anlamı yok. Aldıktan sonra performans vs. gibi alanlardaki gerçek problemleri varsa yazın ki biz de yanlış fikir sahibi olmayalım.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bunları geçin de ToliaNetwork isimli sunucunuz saldırı altında ve 1-2 kere yememiş saldırıyı hala saldırılara açık sanırım en büyük sunucunuz peki neden saldırı yemiyor diğer firmanın bizimle çalışan sunucularının hepsini youtubeda arattım tek bir saldırı videosu çıkmadı ama sizin Tolia'nın youtubeda 10 farklı videosu var ingilizce rusça bile çıktı videolar

işlemci olarak i9 amd ryzen veriyorsunuz iyi hoş da yanında hizmet yoksa ne işe yarıyacak bu işlemciler ? bide sizden yaşca büyük birine bu sözleriniz hiç hoş olmamış hosting gözümde farklıydı artık daha da farklı bir konumda geçenlerde fiyatlar 1 gb 25 tl şeklindeydi tepki aldığınız için 15 tl ye düşürmüşsünüz sanırım paketleri inceledim fiyat olarak pahalıya geliyor yabancı bir hostingden 10 20 tl koyarak alabileceğim fiytlar
Ben konuyu detaylı bir şekilde inceledim, @batihost.com @SkyMine @Keyubu Konuyu açan IP adresini sorguladık ve ben sorguladığımda gerçekten şaşırdım. Zaten kayıt olduğun ip adresi batihost VDS i dostum senin bu konuyu açma amacın neydi de bayram bayram iki hostingi birbirine düşürüyor ve tüm üyeler arası karmaşa yaratıyorsun? Söz hakkı Hostinglerdedir konuyu ikisi de ortak olarak kapattırmak isterse gerekeni yaparım.

Kanıtlar:
72071

72073

72074

72076

Saygı çerçevesinde tartışmanın devam etmesi dileği ile, ilgili kanıtlar yukarıdadır SkyMine adlı arkadaş da üyeleri kışkırtmak ve forum içi huzursuzluk başlatmaktan ceza alacaktır. İyi günler dilerim

Moderatör tarafından düzenlendi:
Işte böyle gerçek yüzünü ortaya çıkar ki herkes görsün. Başka da birşey demiyorum.

Dinazorlarin boyunlarına dikkat et. Oda başarısız kolpa montajlarından birisi olmuş.
Buyrun bir tane video yeterlidir sanırım daha 1-2 gün önce gün boyunca saldırıya uğradı bide bildiğim kadarıyla ArsuyCraft isimli sunucunuz hala açılamamış saldırılardan usanıp sunucuyu kapatıcakmış eski batihost müşterisi sanırım geldiğine binbir pişman

Kayıt olduğun an bari ip adresini değiştir. Bir VPN kullanmayı ya da TTNET ip si kullanmayı akıl edemedin mi? Gerçekten bol uyumalısın :D dediğim gibi bayram bayram insanlarla uğraşıyorsun da biz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.

Şimdi git biraz utan bence, sonra da açtığın ya da danışıklı dövüş yaptığın askerlerine açtırdığın konuyu sildir istersen. Yeterince rezil oldun çünkü.
@DwordGG @RebelZone @YigitReisOffical @Byİlke @RubySkyMC Furkan @Alpha4117 @élvio @frmlans @Shannara @Kadir Can YİĞİT @LeBlach @MrsTracer @PresenceCreative Görün dostlar siz de, rezillik neymiş ve nasıl oluyormuş.

Tüm dostlarımıza iyi bayramlar dileriz, objektif bakabilen ve bizi seven dostlarımızın her zaman arkasındayız hakkını savunuruz sevdiklerinizle geçirdiğiniz bir bayram olsun sevgili dostlarım mutlu bayramlar.<3:))

Ha bir de bayramda insanları birbirine katmayın bu arkadaşın yaptığı gibi. Çirkinlik ve günah affı olmayan şeyler çünkü öbür dünyada. Hadi iyi bak kendine ya da kötü bak pek umurumda değil açıkçası.

Dipnot: Biz konunun kaldırılmasını istemiyoruz herkes bir insan ne kadar daha alçalabilir görsün.

Son düzenleme:
Konuyu açan profilin de konuyu açıklama tarzı tam da karalama kampanyası yürüten bir hostingin açacağı tarzda olmuş ki gördüğüm kadarıyla forum yöneticisi de gerekli açıklamayı yapmış.

açıkcası eğer bir server kuruyorsan kesinlikle 3-5 kuruştan kaçmayacaksın. eğer server fiyatında ucuzluk ararsan hizmetinde ucuz olur lag olur sorun olur.

Ben batıhostla çalışıyorum tüm serverlerimiz orda evet diğer firmalara göre bir tık pahalı ama serverleri çok kaliteli. çok başarılı.

Ben kesinlikle batıhostu tercih ederim, fiyatı 2 kat yapsalar yine vazgeçmem.

Kalite asla ucuz olmaz..

Ve unutmayın ucuza hizmet alacak kadar zengin değiliz..

serverimiz ultra op skyblock olarak batıhostun 199 TL olan 16 gb dedicatesinde barınıyor. online rekorumuz 170 civarı ve serverde sıfır lag sıfır sorun yaşadık. ben test ederek deneyerek batıhostu seçtim.

Keşke batıhost gibi kaliteli firmalar artsa da rekabet çıksa ama malesef şu anda rekaber kalitede değil ucuzlukta...

6 aydır sanırım keyubu kullanıyorum, gerek destek gerek verdikleri hizmet güzel. Kaliteleri tartışılmaz zaten. Yenilikçi bir firma istiyorsan keyubu öneriyorum ha diyorsan ha yenilikçi ha eski o zaman 10 dan fazla hosting var bakabilirsin araştırarak tek tek karşılaştırman gerek.

serveriniz açılmıyor şu anda bakmak istedim

@mhakanki Merhaba hakan serverim açık ama sadece yetkilere açık yaz'a bomba gibi gireceğimize söz verdik kitlemize o yüzden çalışma yapmaktayız. Yeni eklentiler alarak daha güzel bir oyun keyfi çıkarma derdiğindeyiz.

Skyline isimli arkadaş ile benim hiç bir şekilde ilgim yok. Tanımam etmem ama ama maşallah siz bi ip adresinden baya büyük bir zafer çıkarmışsınız kendinize. Elimde 5000 e yakın ip var. Böyle birşeyi ben yapacak olsam senin aklin benim kuracağım düzeneği çözmeye degil hayal etmeye yetmez.

Görüyorsunuz ben tek, siz hepiniz.

Bencede silmeyin ki hosting sahibiyim diyen adamin attığı emojileri herkes görsün.
Hosting sahipliği insanlara algı operasyonu yaparak, kışkırtarak ve yalan yanlış konular açarak oluyorsa benim sana benzemek gibi bir niyetim yok kusura bakma.

Burada herkes tek algı operasyonun yeter bence. Gereken cevabı birine verebildiğin birinin de gereken cevabı sana verebildiği her yerde herkes tektir, insanları gruplaştırma artık. Gerçi sen arkadan konuşmayı sırttan bıçaklamayı daha çok seviyorsun ama ne yapalım.

Burada öyle olmayacak.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl