Tanıtım Hopper Filter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ustagost

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
85
Minecraft
Ustagost

Discord:

Ustagost

Minecraft Sürümleri
1.20 , 1.20.6 , 1,21
Hopper Filter Plugini
Hopper Filter Nedir ? : Hopper Filter plugini , Minecraft için geliştirilmiş bir eklentidir ve özellikle oyuncuların huni kullanırken yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedefler. Bu eklenti plugin de , huninin hangi eşyaları kabul edeceğini kolayca belirlemenize olanak tanır , böylece hem alan tasarrufu sağlarsınız hem de sunucu lagını azaltmaya yönelik bir adım atmış olursunuz.

Hopper Filter Plugin'i Nasıl Kullanılır ?: Hopper Filter pluginini kullanmak son derece basittir. İlk olarak , bir huni yerleştirirsiniz. Ardından , huninin üzerine shift tuşuna basılı tutarak sağ tıklarsanız , karşınıza özel bir menü çıkar. Bu menü , sadece istediğiniz eşyaları eklemenize olanak tanır. İstediğiniz eşyaları kolayca ekleyebilir veya çıkarabilirsiniz. Bu şekilde , huniniz yalnızca belirlediğiniz eşyaları kabul eder ve diğerleri otomatik olarak aktarmaz.
----------- ----------- ----------- ----------- ----------- ----------- ----------- ----------- ----------- ----------- -----------
hf1.2.webp
hf1.1.webp
hf1.3.webp

Hopper Filter Plugin Komutları:

/hopperfilter ( /hf )
/hf reload - Yapılandırma dosyasını yeniden yükle.
/hf setlimit - Chunk başına yerleştirilebilecek huni limitini ayarla.

Plugini Kurma:
1. Adım - .jar dosyasını indirin ve Plugins klasörüne koyun.
2. Adım -Sunucuyu yeniden başlatın.
3. Adım -İşiniz bitti!

Hopper Filter Plugini'nin Sunduğu Avantajlar: Eklentinin en büyük avantajlarından biri , kullanıcılara sunduğu özelleştirme seçenekleridir. Hangi eşyaların kabul edileceğini belirleyerek , gereksiz eşyaların hunide birikmesini engelleyebilirsiniz. Ayrıca , bu sayede otomatik tarım sistemleri ve diğer mekanik yapılarınızı daha verimli hale getirebilirsiniz. Plugin , 1 20 , 1 20 6 , 1 21 sürümlerinde çalışır.

Sonuç: Hopper Filter plugini , hem tek oyunculu modda hem de çok oyunculu sunucularda kullanılabilecek üzere tasarlanmıştır. Kullanıcı dostu olması ile , Minecraft’ta yeni başlayanlardan deneyimli oyunculara kadar herkes rahatlıkla kullanabilir. Sonuç olarak bu eklenti , huni ile çalışırken işlerinizi kolaylaştırır , oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirmeye yardımcı olur. Eğer siz de karmaşadan uzak , düzenli bir oyun deneyimi istiyorsanız , Hopper Filter plugini denemenizi tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl