ImKami#9999
EMEKTAR
ImKami#9999
Size eclipse denince yazilim fln geliyo aklinizaİnternette videoları bulunuyor. "Eclipse Dersleri" yazarak ulaşabilirsin. Tabii ki hocadan öğrenmek daha iyidir.
Merhabalar bana plugin yazmayi ogretecek profesyonel bir hoca ariyorum umarim yardimci olursunuz.
@Hai
Yeterince buldum daha fazlasını aynı anda kontrol edemem :(@ImperialSwag stajyer arıyordu hala arıyormu bilmiyorum. Kendi oyunum ile uğraştığım için pek öğretecek vaktim yok. Ama etiketlediğim arkadaş hala stajyer arıyorsa sana öğretir merak etme.
Dostum video ile bir sey anlamiyorum :([DOUBLEPOST=1501280633,1501280583][/DOUBLEPOST]İnternette videoları bulunuyor. "Eclipse Dersleri" yazarak ulaşabilirsin. Tabii ki hocadan öğrenmek daha iyidir.
Dostum keske vaktin olsaydi :([DOUBLEPOST=1501280705][/DOUBLEPOST]@ImperialSwag stajyer arıyordu hala arıyormu bilmiyorum. Kendi oyunum ile uğraştığım için pek öğretecek vaktim yok. Ama etiketlediğim arkadaş hala stajyer arıyorsa sana öğretir merak etme.
Hocam bastan sona ogretmen gerek yani sadece takildigim yerde soru sormam biraz zor :)[DOUBLEPOST=1501280771][/DOUBLEPOST]Yalnızca takıldığın yerde soru soracaksan gelebilirsin. Özelden ulaş.
Şansim yokmus maalesef ingilizcemin onlara yetecegini dusunmuyorum.Yeterince buldum daha fazlasını aynı anda kontrol edemem :(
Konuyu açan arkadaş, sana önerim, ingilizcen yeterliyseden öğrenip, youtube tan videolarla öğrenmen. Türkçe arıyorsan bana pm at, müsaitlik olursa sana öğretirim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dostum İngilizceyi Bu İş İçin Uğraşırken Daha İyi Öğrenebilirim :)İngilizcen yoksa uğraşma :) yani uğraşta ilk bı ingilizceni geliştir
mudlusamoi#5646
Emin ol uğraşırken ingilizce öğrenmek o kadar kolay değil bir yandan ingilizce kelimelere bakıyorsun bir yandan ne kodlayacaksın diye uğraşıp duruyorsun yani öyle ikisini birden götürebileceğin bir şey değil.Dostum İngilizceyi Bu İş İçin Uğraşırken Daha İyi Öğrenebilirim :)
Usta bak simdi ben bu isi ogrenmek icin herseyi yapmaya calisacagima eminim yeter ki bir hoca bulayim.Emin ol uğraşırken ingilizce öğrenmek o kadar kolay değil bir yandan ingilizce kelimelere bakıyorsun bir yandan ne kodlayacaksın diye uğraşıp duruyorsun yani öyle ikisini birden götürebileceğin bir şey değil.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!