Çözüldü Hoca Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mr_BlackEye

Premium Üye
Elmaslar
142
Minecraft
Mr_BlackEye

Discord:

Mr_BlackEye#8720

Merhabalar bana plugin yazmayi ogretecek profesyonel bir hoca ariyorum umarim yardimci olursunuz.

@Hai

@Touch My Lantern
i öneririm Güvenilir ve Oldukça bilgilidir. Plugin i birakip Build e başlamayi düşünürsen Öğrenci ekibime gelebilirsin.

İnternette videoları bulunuyor. "Eclipse Dersleri" yazarak ulaşabilirsin. Tabii ki hocadan öğrenmek daha iyidir.

İnternette videoları bulunuyor. "Eclipse Dersleri" yazarak ulaşabilirsin. Tabii ki hocadan öğrenmek daha iyidir.
Size eclipse denince yazilim fln geliyo akliniza
da ben onu duyunca aklima
Need for speed Underground 2 deki Eclipse geliyor.. fark yemin ediyorum fark :D

Merhabalar bana plugin yazmayi ogretecek profesyonel bir hoca ariyorum umarim yardimci olursunuz.

@Hai
@ImperialSwag stajyer arıyordu hala arıyormu bilmiyorum. Kendi oyunum ile uğraştığım için pek öğretecek vaktim yok. Ama etiketlediğim arkadaş hala stajyer arıyorsa sana öğretir merak etme.

Yalnızca takıldığın yerde soru soracaksan gelebilirsin. Özelden ulaş.

@ImperialSwag stajyer arıyordu hala arıyormu bilmiyorum. Kendi oyunum ile uğraştığım için pek öğretecek vaktim yok. Ama etiketlediğim arkadaş hala stajyer arıyorsa sana öğretir merak etme.
Yeterince buldum daha fazlasını aynı anda kontrol edemem :(

Konuyu açan arkadaş, sana önerim, ingilizcen yeterliyse
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
den öğrenip, youtube tan videolarla öğrenmen. Türkçe arıyorsan bana pm at, müsaitlik olursa sana öğretirim.

Dostum video ile bir sey anlamiyorum :([DOUBLEPOST=1501280633,1501280583][/DOUBLEPOST]
Dostum keske vaktin olsaydi :([DOUBLEPOST=1501280705][/DOUBLEPOST]
Yalnızca takıldığın yerde soru soracaksan gelebilirsin. Özelden ulaş.
Hocam bastan sona ogretmen gerek yani sadece takildigim yerde soru sormam biraz zor :)[DOUBLEPOST=1501280771][/DOUBLEPOST]
Yeterince buldum daha fazlasını aynı anda kontrol edemem :(

Konuyu açan arkadaş, sana önerim, ingilizcen yeterliyse
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
den öğrenip, youtube tan videolarla öğrenmen. Türkçe arıyorsan bana pm at, müsaitlik olursa sana öğretirim.
Şansim yokmus maalesef ingilizcemin onlara yetecegini dusunmuyorum.

Dostum İngilizceyi Bu İş İçin Uğraşırken Daha İyi Öğrenebilirim :)
Emin ol uğraşırken ingilizce öğrenmek o kadar kolay değil bir yandan ingilizce kelimelere bakıyorsun bir yandan ne kodlayacaksın diye uğraşıp duruyorsun yani öyle ikisini birden götürebileceğin bir şey değil.

Emin ol uğraşırken ingilizce öğrenmek o kadar kolay değil bir yandan ingilizce kelimelere bakıyorsun bir yandan ne kodlayacaksın diye uğraşıp duruyorsun yani öyle ikisini birden götürebileceğin bir şey değil.
Usta bak simdi ben bu isi ogrenmek icin herseyi yapmaya calisacagima eminim yeter ki bir hoca bulayim.

Bnece ilk kendini İngilizce'ye adapte et ondan sonra işe başla zira kafan karışır sana tavsiyem :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl