HıyarTürk EggwarsPlugin Paketi v1.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alooo havan kim yabancı neyin kafını yaşıyor kardeş sen çalıntı paket paylaşmak güzel dimi[DOUBLEPOST=1452700131,1452700070][/DOUBLEPOST]rapor edildin konuda spawn yapmaktan konu çöp

Öncelikle hava atmıyor ''insanlara'' bak oraya dikkat insanlara yardımcı olmak için böyle bir konu açtım ispanyolcamıdır her ne dil ise onları arkadaşlar uğraşmayıp alsınlar diye ben burada uğraşıp paylaşıyorum.Şimdi dostum konudan çık ve git birdaha da konuma girme . Spawn değiil spam o koçum onu öğrende gel

alıntı yazarmısın oraya arkadaşım niye emek hırsızlıgı yapiyorsunuz
zaten
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kanalında paylaşmış sizde gelip ben yaptım yada bana ait diyorsunuz yazık size konuyu çöp[DOUBLEPOST=1452627058][/DOUBLEPOST]

keriz degiliz arkadaşım beyler paket çalıtıdır sırf msj kasmak için yapiyorlar buyurun asıl sahibi youtbe kanalı budur buyurun buda videolarıdır

Arkadaşım adam emeği ile uğraşmış türkçe yapmış senin için kullanmıcaksan konuyu trolleme!

Öncelikle hava atmıyor ''insanlara'' bak oraya dikkat insanlara yardımcı olmak için böyle bir konu açtım ispanyolcamıdır her ne dil ise onları arkadaşlar uğraşmayıp alsınlar diye ben burada uğraşıp paylaşıyorum.Şimdi dostum konudan çık ve git birdaha da konuma girme . Spawn değiil spam o koçum onu öğrende gel
halen kocum diyor sen şu skype ver kim koc görecez yiyorsa[DOUBLEPOST=1452700488,1452700365][/DOUBLEPOST]2 nizde rapor edildiniz spawn üst üste spawn dan ban yiyeceksiniz

melih sahin bak canım benim değerlendirme veriyorsun kafana göre senin gibilerle uğraşmak istemiyorum sırf rütbe kasmak için spam yapıyosun sana tek diyeceğim şey adamın son iki harfisin sen
@_Cole sana terbiye vermemişler babanın yeri degil burası yetkililerde konu bakarsa iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl