HıyarTürk EggwarsPlugin Paketi v1.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laz CilginTurk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15

qPbn15.png
HıyarTürk Gururla Sunar ;

l0Yjvk.png

accept.png
%99 Türkçe !

accept.png
Sadece 10 MB !

accept.png
Hazır Sunucu Avantajıyla ! Sonradan Eklenecektir

separator.png

Plugin İLE İlgili Bilgilendirme

Evet arkadaşlar plugine tam 10 saatimi verdim.Plugin paketi hazırdı ancak almanca olduğu için bayağı uğraştım en sonunda kendim ingilizce olarak toparlayıp türkçeye çevirdim bu bayağı zor olmasına karşın bir de bunu türkçeleştirdim marketleri olsun menuleri olsun anlayacağınız bayağı zorlandım lütfen emeğe saygı.Paylaştığım ilk plugin neden eggwars çünkü eggwars plugin paketi TÜrkiyede Türkçe olarak yayınlanmadı.Kardeşim Abdullah bu plugin paketi ile ilgili en kısa zamanda videosunu çekicektir onuda konuya ekleyeceğim.Lütfen paket alıntıdır gibi yorumlar yapmayınız.
separator.png

RESİMLER
a2Lp45.png

YrDp1l.png

8DM5GQ.png

D4PmL6.png

m13pV1.png

28rqMj.png

BDrNVv.png

URL]

Mevcut Plugin Listesi :

URL]

URL]

Virus Total Sonuçları ve İndirme Linki
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[DOUBLEPOST=1452625331,1452625143][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar sorun oluştu konuyuda duzenleyemiyorum çok saçma.

Plugin Listesi
gZqRgO.png

İndirme Linki Ve Virus Total

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çok güzel olmuş bence tavsiye ederim eggwars sunucu kursam bunu kullanabilirdim.

Güzele benziyor indirip deneyeceğim teşekkürler.

qPbn15.png
HıyarTürk Gururla Sunar ;

l0Yjvk.png

accept.png
%99 Türkçe !

accept.png
Sadece 10 MB !

accept.png
Hazır Sunucu Avantajıyla ! Sonradan Eklenecektir

separator.png

Plugin İLE İlgili Bilgilendirme

Evet arkadaşlar plugine tam 10 saatimi verdim.Plugin paketi hazırdı ancak almanca olduğu için bayağı uğraştım en sonunda kendim ingilizce olarak toparlayıp türkçeye çevirdim bu bayağı zor olmasına karşın bir de bunu türkçeleştirdim marketleri olsun menuleri olsun anlayacağınız bayağı zorlandım lütfen emeğe saygı.Paylaştığım ilk plugin neden eggwars çünkü eggwars plugin paketi TÜrkiyede Türkçe olarak yayınlanmadı.Kardeşim Abdullah bu plugin paketi ile ilgili en kısa zamanda videosunu çekicektir onuda konuya ekleyeceğim.Lütfen paket alıntıdır gibi yorumlar yapmayınız.
separator.png

RESİMLER
a2Lp45.png

YrDp1l.png

8DM5GQ.png

D4PmL6.png

m13pV1.png

28rqMj.png

BDrNVv.png

URL]

Mevcut Plugin Listesi :

URL]

URL]

Virus Total Sonuçları ve İndirme Linki
[URL]http://www.mediafire.com/downl...29da703a07afbdc093cd3a2e/analysis/1452625042/[/URL]
[DOUBLEPOST=1452625331,1452625143][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar sorun oluştu konuyuda duzenleyemiyorum çok saçma.

Plugin Listesi
gZqRgO.png

İndirme Linki Ve Virus Total

alıntı yazarmısın oraya arkadaşım niye emek hırsızlıgı yapiyorsunuz
zaten
kanalında paylaşmış sizde gelip ben yaptım yada bana ait diyorsunuz yazık size konuyu çöp[DOUBLEPOST=1452627058][/DOUBLEPOST]

keriz degiliz arkadaşım beyler paket çalıtıdır sırf msj kasmak için yapiyorlar buyurun asıl sahibi youtbe kanalı budur buyurun buda videolarıdır

yuv sendemi google çeviri kullandın as:DAsd

Alıntı :([DOUBLEPOST=1452628598,1452628343][/DOUBLEPOST]K.b ama bildigin Sadece Türkçeleştirmişsin herkes yapabilirdi bunu.

Merak etme neyin ne oldugunu bilirim gerekirse eclipse açıp classlardan hallederiz yada config dosyasından hallediriz

Ya size konuda belirtmişim o pluginleri 10 saatte türkçeleştirdim diye gelip burada alıntı diyorsunuz adamı sinir ediyorsunuz size iyilik yaranmıyor bu arada bu pluginin shop.yml sini bize atan TheRazorGod a teşekkür ederiz.Tamam konu kaldırırlsın arkdaşlar kendileri türkçeleştirsinler.[DOUBLEPOST=1452664784,1452664207][/DOUBLEPOST]
Merak etme neyin ne oldugunu bilirim gerekirse eclipse açıp classlardan hallederiz yada config dosyasından hallediriz
alıntı yazarmısın oraya arkadaşım niye emek hırsızlıgı yapiyorsunuz
zaten
kanalında paylaşmış sizde gelip ben yaptım yada bana ait diyorsunuz yazık size konuyu çöp[DOUBLEPOST=1452627058][/DOUBLEPOST]

keriz degiliz arkadaşım beyler paket çalıtıdır sırf msj kasmak için yapiyorlar buyurun asıl sahibi youtbe kanalı budur buyurun buda videolarıdır

Ayrıca belirttiği kanal da alman kanalı buyuk ihtimalle yada fransız kanalı çoğu şey başka dil idi Konu kaldırılsın @firestud5 adamlar değer kıymet bilmiyorlar sen kalk 10 saat te türkçeleştir adamlar alıntı desin bırakalım da kendileri türkçeleştirsinler erkekseniz indirmeden türkçeleştirin de sonra gelin.

Ya size konuda belirtmişim o pluginleri 10 saatte türkçeleştirdim diye gelip burada alıntı diyorsunuz adamı sinir ediyorsunuz size iyilik yaranmıyor bu arada bu pluginin shop.yml sini bize atan TheRazorGod a teşekkür ederiz.Tamam konu kaldırırlsın arkdaşlar kendileri türkçeleştirsinler.[DOUBLEPOST=1452664784,1452664207][/DOUBLEPOST]

Ayrıca belirttiği kanal da alman kanalı buyuk ihtimalle yada fransız kanalı çoğu şey başka dil idi Konu kaldırılsın @firestud5 adamlar değer kıymet bilmiyorlar sen kalk 10 saat te türkçeleştir adamlar alıntı desin bırakalım da kendileri türkçeleştirsinler erkekseniz indirmeden türkçeleştirin de sonra gelin.
google ile bende yaparım 10 degil 1 saat te yaparım

Bi kere o kanal İspanyol kanal. Bi plugin paketini alıp türkçeleştirmek ile bi yere varılmaz. Adamsan paketi sıfırdan yapardın öyle paketi al türkçeleştir at foruma oldu bitti demekle olmaz

adam ol arkadaşım babanın oglu yok karşında forumda düzgün konuş[DOUBLEPOST=1452699420,1452699238][/DOUBLEPOST]
adam ol ilk önce kocum ne la babanın uşamı var seni karşında veled skype varsa bi gel konuşalım kim kocum muş bi görelim yersen thegamelife_hd bi ekle de görelim seni
Lütfen daha fazla konu trolleme çabasına girmeyin yoksa kotu şeyler olabilir birdaha da kendine bakmadan başkalarına bir şey demeye kalkma laf sokma kapak olursun adam akıllı dur belki yanımda yer bulursun ve bu konuyada bir daha girme.

Lütfen daha fazla konu trolleme çabasına girmeyin yoksa kotu şeyler olabilir birdaha da kendine bakmadan başkalarına bir şey demeye kalkma laf sokma kapak olursun adam akıllı dur belki yanımda yer bulursun ve bu konuyada bir daha girme.
alooo havan kim yabancı neyin kafını yaşıyor kardeş sen çalıntı paket paylaşmak güzel dimi[DOUBLEPOST=1452700131,1452700070][/DOUBLEPOST]rapor edildin konuda spawn yapmaktan konu çöp[DOUBLEPOST=1452700237][/DOUBLEPOST]@Celil53 konu çöp ve spawn yapiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl