Sol Reklam

İnceleme Hinata Hyūga Kimdir ?

BÖYLE TANITIMLARA DEVAM EDİYİM Mİ ?

  • EVET !

  • HAYIR !


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

senseiae

Birinin seni düşündüğü yer geri döneceğin yerdir.

Discord:

senseiae.#0001

Katılım
22 Mayıs 2018
Mesajlar
30
Elmaslar
33
Puanlar
3.760
Minecraft
HatayliSensei
Selamlar gene ben bir önceki yazımda Uzumaki Narutoyu sizlere anlatmıştım şimdi ise sıra Hinata Hyugada isterseniz hemen hikayesine geçelim :)

  • Hayatı:
Hinata Hyūga, Hyūga klanının ana dalının en büyük kızıdır. Babası Hiashi Hyūga tarafından klanın varisi olması için eğitilmiştir fakat zaman içinde onu kayıp bir hedef olarak addetmiştir. 8. Takım'daki ilk zamanları boyunca Hinata'nın kendine olan güven eksikliği ve dövüşmeye olan isteksizliği yeteneklerini kullanmasına engel olmaktadır. Becerilerini geliştirmek için çalışmasına rağmen bir çekişme ile karşı karşıya kaldığında hemen vazgeçer ve dolayısıyla aldığı her görevde başarısız olur. Kendini değiştirme teşebbüsü ile Hinata, öneleme maçlarında kuzeni Neji Hyūga ile dövüştüğü Çuunin Sınavları'na girer. Neji kolayca ona üstün gelmesine ve dövüş süresince alay etmesine rağmen Hinata azimle devam eder ve aşağılamalarından biri Neji'ye karşı geri bile kullanır. Aldığı yaralar iyileştikten sonra Hinata kendini geliştirmek için çalışmaya devam eder. Çabaları, sonunda, onu eğitimine devam etmesi için cesaretlendiren babası ile daha iyi bir ilişki elde etmesine yol açar.

giphy.gif

  • Aşk ? :
Hinata, Naruto Uzumaki'ye Akademi'den beri aşıktır. Hinata'nın ona duyduğu hisler Naruto'nun kararlılığından, kendinden eminliğinden ve gücünden yani kendinde eksikliğini duyduğu özelliklerden kaynaklanmaktadır. Hisleri çok net olmasına ve çoğu karakterin de bunun farkında olmasına rağmen Hinata, Naruto'yu sevdiğini henüz açıkça onaylamaz. Naruto da Hinata'nın hislerinin farkında değildir.Her ne kadar Hinata,Naruto'ya olan aşkını
Pain'le savaşı sırasında açıklamışsa da (Naruto Shippuden 166. bölüm) bu durum mangada bir açıklığa kavuşamamıştır
. Hinata, etrafında Naruto varken ürkek kabuğunu kırmaya eğilimlidir, bu amaçla o yanında olduğu zaman yardımcı olabilmek için aşırı güç sarfeder. Ayrıca Hinata, her zaman Naruto'nun tarafındadır ve onu savunmakta bir an bile tereddüt etmez, hatta Naruto'nun kendisine karşı bile. Hinata'nın, kendini iyileştirmek için olan azminde Naruto anahtar bileşen rolündedir.


giphy.gif

  • Özellikleri:

Çalışkanlığı;
Hinata, ailenin ilk veliahtı olmasına rağmen fazla yetenekli olmadığı, hatta kendisinden küçük olan kardeşinden zayıf olduğu için babası tarafından önemsenmedi. Ama Hinata pes etmeyerek, kendisine Naruto’ yu örnek alarak disiplinli çalışma ile iyi bir ninja olmayı başardı.


Hinata’nın Güzelliği;
Konoha köyünde yüz güzelliği ve fiziği en iyi kadın ninjalardan biridir. Güzelliği ve fiziği sadece Tsunade ile karşılaştırılabilir. Ailesinden gelen şirinliği ve fiziğinin birleşimi ile Konoha köyünün en güzel kızı bence :)


Kendi DÜşüncem;
Öncellikle Hinatanın kişisel duyguları Ninja hayatından daha ağır basıyor özellikle utangaçlığı,cesareti,şirinliği ve merhameti bakımından en sevdiğim karakterler arasında böyle devam HİNATA :D


NOT;
Sizlere bilerek karakterlerin küçüklük hallerinin resimlerini ve giflerini koyuyorum spoiler yememeniz için iyi günler dilerim.

Gelecek anime bilgilerinde görüşmek üzere ben Boran yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim hoşçakalın dattebayo.


giphy.gif
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Neden bu tür seriler 150 ile 1000 bölüm arasında değişiyor :D
 

senseiae

Birinin seni düşündüğü yer geri döneceğin yerdir.

Discord:

senseiae.#0001

Katılım
22 Mayıs 2018
Mesajlar
30
Elmaslar
33
Puanlar
3.760
Minecraft
HatayliSensei

Neden bu tür seriler 150 ile 1000 bölüm arasında değişiyor :D
Naruto baya güzel anime ama maalesef gereksiz bölümler ve fillerle dolu ama ana hikaye çok iyi hemen bitirmek istersen Narutoyu fillsiz izleyebilirsin fakat Naruto: Shippudeni fillsiz izlemeni tavsiye ederim :D
 

MinePlus

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Katılım
7 Ağustos 2019
Mesajlar
12
Elmaslar
3
Puanlar
0
Yaş
18
Minecraft
RiseLand

ardakenan42

Birisi mi Spawnlandı?

Discord:

bozkurt42

Katılım
12 Kasım 2018
Mesajlar
6
Elmaslar
1
Puanlar
0
Yaş
26
Minecraft
ardakenan42
Hinata yı sevmeyen Naruto ölsün.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı