- En iyi cevaplar
- 0
- Elmaslar
- 34
- Puanlar
- 990
- Steam
- Shiry
- Discord
- shiry sensei #2266
- Minecraft
- Shiryxd
Selamlar gene ben bir önceki yazımda Uzumaki Narutoyu sizlere anlatmıştım şimdi ise sıra Hinata Hyugada isterseniz hemen hikayesine geçelim

- Hayatı:

- Aşk ? :
Pain'le savaşı sırasında açıklamışsa da (Naruto Shippuden 166. bölüm) bu durum mangada bir açıklığa kavuşamamıştır

- Özellikleri:
Çalışkanlığı;
Hinata, ailenin ilk veliahtı olmasına rağmen fazla yetenekli olmadığı, hatta kendisinden küçük olan kardeşinden zayıf olduğu için babası tarafından önemsenmedi. Ama Hinata pes etmeyerek, kendisine Naruto’ yu örnek alarak disiplinli çalışma ile iyi bir ninja olmayı başardı.
Hinata’nın Güzelliği;
Konoha köyünde yüz güzelliği ve fiziği en iyi kadın ninjalardan biridir. Güzelliği ve fiziği sadece Tsunade ile karşılaştırılabilir. Ailesinden gelen şirinliği ve fiziğinin birleşimi ile Konoha köyünün en güzel kızı bence

Kendi DÜşüncem;
Öncellikle Hinatanın kişisel duyguları Ninja hayatından daha ağır basıyor özellikle utangaçlığı,cesareti,şirinliği ve merhameti bakımından en sevdiğim karakterler arasında böyle devam HİNATA

NOT;
Sizlere bilerek karakterlerin küçüklük hallerinin resimlerini ve giflerini koyuyorum spoiler yememeniz için iyi günler dilerim.
Gelecek anime bilgilerinde görüşmek üzere ben Boran yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim hoşçakalın dattebayo.