Anı Hiç Aşık Oldunuz mu?

Hiç Aşık Oldunuz mu?

• Evet, hala aşığım hatta.

Oy: 25 44,6%
  • Evet oldum, ama içimde söndü :(

Oy: 9 16,1%
  • Hayır olmadım, ama umarım olurum

Oy: 4 7,1%
  • AşK dA nEyMiş MoRuQ YeNiLiyOmU bUl bEnİ AnKaRa01

Oy: 18 32,1%

• Kullanılan toplam oy
    56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmak isteyen oldu fakat ben istemedim. Benim için şu anlık gereksiz bir his.

Bu hayatın heycanı yok beyler dağılın <3

Olmuştum sonu iyi bitdi :)

Yeeey evet tabiki

Ya şu "aşk boştur" gibisinden olan yorumların tamamı saçmalık bence. Aşk birini karşılık beklemeksizin sevmektir. Sizin erkekler olarak en büyük hatanız şu ki; birini sevdiğinizde sadece içinizde saklıyorsunuz. Cesaretim yok diye bir bahane uyduramazsınız. Çık karşısına söyle, sana vereceği cevap ne olursa olsun için rahatlayacak emin ol. Çünkü her zaman onun da seni seviyor olma ihtimali var. Ama sen kendine ürettiğin bahanelerle, cesaretim yok diyerek o kişiyle konuşmazsan bunu hiçbir zaman bilemezsin.

Aşkı kadın büyütür, erkek harcar. Hem de hiç acımadan.

Ya şu "aşk boştur" gibisinden olan yorumların tamamı saçmalık bence. Aşk birini karşılık beklemeksizin sevmektir. Sizin erkekler olarak en büyük hatanız şu ki; birini sevdiğinizde sadece içinizde saklıyorsunuz. Cesaretim yok diye bir bahane uyduramazsınız. Çık karşısına söyle, sana vereceği cevap ne olursa olsun için rahatlayacak emin ol. Çünkü her zaman onun da seni seviyor olma ihtimali var. Ama sen kendine ürettiğin bahanelerle, cesaretim yok diyerek o kişiyle konuşmazsan bunu hiçbir zaman bilemezsin.

Tamam.

Değerli koruman ve yorumun için teşekkürler.

Çok utangaç biri olduğum için aşk benden çok uzakta :(

Hayır, olmadım.

Umm aşkmı? ha hatırladım her seferinde benim tam zıttım olan kişiye karşı tamamen sebepsiz olan sevgim ama o kişinin bana duyduğu iğrenme... sonra neden waifu'n var.

Erkek beyni ve dişi beyni diye 2 farklı beyin tipi vardır.

» Erkek beyni, mantıksaldır. Her zaman her şeyini mantıkça düşünür.
» Dişi beyni, duygusaldır. Duyguya göre hareket eder.

Dünyada 4 farklı insan tipi vardır.
• Erkek beyinli erkek
• Erkek beyinli dişi
• Dişi beyinli erkek
• Dişi beyinli dişi

Kimsenin bundan haberi yoktur. Yani birbirleriyle tartışmaları normal. Dişi ne düşünürse, erkek tahmin edemez ama erkek ne düşünürse, dişi erkeğin düşündüğünden fazla hatta saçma sapan şeylerini düşünür.

Bunun sebebi, dişi beyinde işitme ve konuşma yeteneği erkeğinkinden fazladır. Belli ki, kadınların kullandığı kelime sayısı, erkeklerinkinden 3 kat fazladır. (Yok canım siz anlamıyorsunuz diye biz 3 kez tekrarlamak zorunda kalıyoruz. :))
Deney olayını anlatacak olursam;
Dişi, sağ kulağına armut diyecek kulaklık, sol kulağına koyun diyecek kulaklık taktığında, aynı anda duyduğunda ikisini anlayacak ve sağ tarafa bakıp armut, sol tarafa bakıp koyun diyecektir. Eğer dişi yerinde erkek olsaydı, erkek anlayamaz ve "pardon kormut nedir?" diye soracaktır. Yani koyun armut :)

Daha fazlası için,
download.jpg

Kadın Beyni Erkek Beyni, Dr. Serkan Kahramanoğlu
Bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.

Ee benim beynim dişi mi erkek mi?
İşaret parmağınız, yüzük parmağınızdan uzun ise dişi beyinlisiniz. Tam tersinde ise, erkek beyinlisiniz.

Benimki; erkek beyinli. :)

Sonuç olarak; arkadaşlarımız o kitabı okusun rahatlasın istedim aynı zamanda kızların da bunlardan haberi olsun. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl