Aloniks
If you're good at something, never do it for free.
- Elmaslar
- 597
Discord:
AloneX#1832
AloneX#1832
Aşk bir hiçtır .)
larayasar
Tamam.Ya şu "aşk boştur" gibisinden olan yorumların tamamı saçmalık bence. Aşk birini karşılık beklemeksizin sevmektir. Sizin erkekler olarak en büyük hatanız şu ki; birini sevdiğinizde sadece içinizde saklıyorsunuz. Cesaretim yok diye bir bahane uyduramazsınız. Çık karşısına söyle, sana vereceği cevap ne olursa olsun için rahatlayacak emin ol. Çünkü her zaman onun da seni seviyor olma ihtimali var. Ama sen kendine ürettiğin bahanelerle, cesaretim yok diyerek o kişiyle konuşmazsan bunu hiçbir zaman bilemezsin.
Aşkı kadın büyütür, erkek harcar. Hem de hiç acımadan.
hesabımı silin lütrfen
Ya şu "aşk boştur" gibisinden olan yorumların tamamı saçmalık bence. Aşk birini karşılık beklemeksizin sevmektir. Sizin erkekler olarak en büyük hatanız şu ki; birini sevdiğinizde sadece içinizde saklıyorsunuz. Cesaretim yok diye bir bahane uyduramazsınız. Çık karşısına söyle, sana vereceği cevap ne olursa olsun için rahatlayacak emin ol. Çünkü her zaman onun da seni seviyor olma ihtimali var. Ama sen kendine ürettiğin bahanelerle, cesaretim yok diyerek o kişiyle konuşmazsan bunu hiçbir zaman bilemezsin.
Aşkı kadın büyütür, erkek harcar. Hem de hiç acımadan.
Aynı ben.Çok utangaç biri olduğum için aşk benden çok uzakta :(
'PokerFace'#3720
bnjrkemal
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!