Skript Paylaşımı Hey Siri! | Artık Rehberler Tarih Oluyor (Silinen Konu)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.761

Nasıl Buldunuz

• Kullanılan toplam oy
    34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum, emek bu değil. Gereksiz bir sürü işlem yapan saçma sapan bir sistem yapmışsın. Burda Skript eklentisi ile kodlanan script nedir, nasıl düzenli bir şekilde kodlanır, inceleri nelerdir falan bu konuları bilmeyen ufak arkadaşlarımız her şeye polyanna gibi "mükemmel, süper, çok güzel olmuş, çok başarılı" der ancak hayatın kendisi bu şekilde gelen yorumlarla geçmez. Ben senin kendini geliştirmen için, bildiğim bir konuda sert/yumuşak bir eleştiri yapmışım ve sana bir ders vermeye çalışmışım. Senin bana karşılığın ise "emeğe saygın yok". Sen önce emeğin ne olduğunu öğren, sonra gel benim karşıma çık.
Bana bir arkadaş "insanları çok kötülüyorsun, onlara biraz daha yumuşak davranarak bir şeyler öğretmeye çalış" demişti, bu forumdaydı o da ancak kim olduğunu şu an hatırlamıyorum, onun sözünü ilk kez dinleyerek sana olabildiğince yumuşak davranıp bir şeyler demeye çalıştım ancak tahmin ettiğim gibi sen bu konuda eğitilemezsin.
Saçma sapan, amacına aykırı bir şekilde düzensiz, verimsiz tasarlanmış sistemlerinizle iyi eğlenceler.
Tamam.

Virustotal linkini göremedim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yanılmıyorsam daha önceden bir kullanıcı tarafından forumda paylaşılmıştı. Başarılar.

Tebrikler $ işaretini türk lirası yaparak vatanı kurtardınız.

Ya kullanıcılar "Nasıl arsa alc am " yazarsa ?

Yanılmıyorsam daha önceden bir kullanıcı tarafından forumda paylaşılmıştı. Başarılar.
Hiç rastlamadım.

Tebrikler $ işaretini türk lirası yaparak vatanı kurtardınız.
Mizah seviyen çok düşük.

Ya kullanıcılar "Nasıl arsa alc am " yazarsa ?
Skript anahtar kelimeler ile çalışıyor cümlenin içinde "nasıl", "arsa", "al" kelimeleri olsa yeterli.

Bence gayet mantıklı bir Skript olmuş fakat sadece bununla kalmayıp daha çok geliştirebilirsin özellikle kelime haznesini arttırabilirsin.

Bence gayet mantıklı bir Skript olmuş fakat sadece bununla kalmayıp daha çok geliştirebilirsin özellikle kelime haznesini arttırabilirsin.
zamanla geliştiricem şimdilik askıya aldım <3

SİRİ MANTIĞI GÜZEL OLMUŞ FAKAT KENDİ YAZMIŞ OLDUĞUM SKRİPTE BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM

Bu Skript Mcr transfer formunda%1milyon paylaşıldı konu başlıgı yapay zekaydı hatta 4 aydır sunucuda kullanıyorum bu sadece siri yazma yerler değişmiş versiyon ve çok boş komutlar eklemiştir saçma sapan makine kasmalarına yok açıyosun gereksşz

Yapay zeka bu değil çıldırcam ya qwrqwrqw yapay zeka kendi düşünebilir bunun tek yaptığı yazılan şeyi başka bir şeye çevirmek ya da skrpte yazdıgımız mesajın gitmesi bumu yapay zeka qwrqwrqw yapay zeka skript ile yapılamaz Bu sadece bir bot olm çıldırdınızmı

Yapay zeka bu değil çıldırcam ya qwrqwrqw yapay zeka kendi düşünebilir bunun tek yaptığı yazılan şeyi başka bir şeye çevirmek ya da skrpte yazdıgımız mesajın gitmesi bumu yapay zeka qwrqwrqw yapay zeka skript ile yapılamaz Bu sadece bir bot olm çıldırdınızmı
Aga Yani Boşyere komutlar eklemiş yapay zeka diyo
komutekle küfür ekle niye yani

Emek var güzel yinede

Efsaaa ne efsaaa ne eğer gelistirilirse en iyi chat pl. larından birisi bir Türk tarafından çıkmış olur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl