herkes baksın acil yardım edin

onuda skript ile yapabilirim ama illa plugin diyosan quickshop chestshop fln var kullanmadım ama galba bunlar işi görüyor.
illa plugine gerek yok ama tabelayla yapcam chestshop da koruma7 gibi itemler felan vermek için iconomy lazım onuda yüklersem edit kafa bozulur

illa plugine gerek yok ama tabelayla yapcam chestshop da koruma7 gibi itemler felan vermek için iconomy lazım onuda yüklersem edit kafa bozulur
işte al skripti;

Kod:
on right click on sign:
  if line 1 is "koruma7":
    equip with all diamond armours of protection 7 and unbreaking 5 named "istedigin isim"
    give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "istedigin isim" to player

eğer bir tabela koydun ve ilk satrına koruma7 yazıp sağ tıklarsan eşyaları verir.

işte al skripti;

Kod:
on right click on sign:
  if line 1 is "koruma7":
    equip with all diamond armours of protection 7 and unbreaking 5 named "istedigin isim"
    give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "istedigin isim" to player

eğer bir tabela koydun ve ilk satrına koruma7 yazıp sağ tıklarsan eşyaları verir.
yaw bu memlekete senin gibi adam gibi adamlar lazım adamın dibisin <3

bunu chestshop lada yapardın :D
kardeşim konuyu baştan bi okusana okumadan geliyosan sırf yazı yazmak için yaziyosun anladığım kadarıyla pluginden de anlamiyosun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

işte al skripti;

Kod:
on right click on sign:
  if line 1 is "koruma7":

kardeş skript çalıştı ama ben tabelada örneğın 1. satırda &eAsd 2.satırda &bDfg yazsın istiyorum o nasıl olcak ? böyle yaptım herşey çalıştı ama 1 tane eror diyo o erroru anlamadım

Kod:
on right click on sign:
  if line 1 is "&3Edit Kask":
   if line 1 is "&eSağ Tıkla":
    give 1 diamond helmet of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player

kardeşim konuyu baştan bi okusana okumadan geliyosan sırf yazı yazmak için yaziyosun anladığım kadarıyla pluginden de anlamiyosun

kardeş skript çalıştı ama ben tabelada örneğın 1. satırda &eAsd 2.satırda &bDfg yazsın istiyorum o nasıl olcak ? böyle yaptım herşey çalıştı ama 1 tane eror diyo o erroru anlamadım

Kod:
on right click on sign:
   if line 1 is "&eSağ Tıkla":
    give 1 diamond helmet of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
Öncelikle çok teşekkür ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana = )

Kod:
on right click on sign:
    if world is "world":
            if line 2 is "&eSağ Tıkla":

Buyur Kod, geri dönüş yapmanı bekliyorum konu çözüldüyse en iyi cevabı seçmeyi unutma <3

hocam ben biraz geliştirdim şöyle yaptım ama bu seferde tabelaları farklı renk yapmam lazım ama ben öyle istemiyom mesela kılıç tabelası 1.satırda &3Edit Kılıç 2.satırda &eSağ Tıkla setlerdede aynı şekilde renkler aynı olsun istiyom

Kod:
on right click on sign:
  if line 1 is "&3Edit Kılıç":
  if line 2 is "&dSağ Tıkla":
    give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Kılıçı &8✦" to player

on right click on sign:
  if line 1 is "&dEdit Kask":
  if line 2 is "&3Sağ Tıkla":

on right click on sign:
  if line 1 is "&bEdit Zırh":
  if line 2 is "&cSağ Tıkla":
    give 1 diamond chestplate of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player

on right click on sign:
  if line 1 is "&cEdit Pantolon":
  if line 2 is "&bSağ Tıkla":
    give 1 diamond leggings of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player

on right click on sign:
  if line 1 is "&aEdit Bot":
  if line 2 is "&2Sağ Tıkla":
    give 1 diamond boots of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player

bidakka yapıyorum

hocam ben biraz geliştirdim şöyle yaptım ama bu seferde tabelaları farklı renk yapmam lazım ama ben öyle istemiyom mesela kılıç tabelası 1.satırda &3Edit Kılıç 2.satırda &eSağ Tıkla setlerdede aynı şekilde renkler aynı olsun istiyom

Kod:
on right click on sign:
    give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Kılıçı &8✦" to player

on right click on sign:
  if line 1 is "&dEdit Kask":
  if line 2 is "&3Sağ Tıkla":

on right click on sign:
  if line 1 is "&bEdit Zırh":
  if line 2 is "&cSağ Tıkla":
    give 1 diamond chestplate of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player

on right click on sign:
  if line 1 is "&cEdit Pantolon":
  if line 2 is "&bSağ Tıkla":
    give 1 diamond leggings of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player

on right click on sign:
  if line 1 is "&aEdit Bot":
  if line 2 is "&2Sağ Tıkla":
    give 1 diamond boots of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
Kod:
on right click on sign:

on right click on sign:

on right click on sign:
  if line 1 is "&3Edit Zırh":

on right click on sign:
  if line 1 is "&3Edit Pantolon":

on right click on sign:
  if line 1 is "&3Edit Bot":

Dener misin? :D bu arada bunu tüm oyuncular alabilecek sizin sıkıntı olmaz demi?

hocam neyse renkli renkli olsun ben bunu zaten oyuncular alsın diye yapiyorum spawna koyucam da benim şu işide el atsana bu skripti yapan olmadı
Destek - lütfen yardım edin

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl