KullaniciAdiDegisti26
Altın Benim Yeni Sevgilim
- Elmaslar
- 39
- Minecraft
- iKaanFG
Discord:
Kaan#9083
tabela ilemi yapcan ?evt illa tabela
Kaan#9083
tabela ilemi yapcan ?evt illa tabela
RakoNetwork#9348
onuda skript ile yapabilirim ama illa plugin diyosan quickshop chestshop fln var kullanmadım ama galba bunlar işi görüyor.evt illa tabela
Arda#6888
illa plugine gerek yok ama tabelayla yapcam chestshop da koruma7 gibi itemler felan vermek için iconomy lazım onuda yüklersem edit kafa bozuluronuda skript ile yapabilirim ama illa plugin diyosan quickshop chestshop fln var kullanmadım ama galba bunlar işi görüyor.
RakoNetwork#9348
işte al skripti;illa plugine gerek yok ama tabelayla yapcam chestshop da koruma7 gibi itemler felan vermek için iconomy lazım onuda yüklersem edit kafa bozulur
on right click on sign:
if line 1 is "koruma7":
equip with all diamond armours of protection 7 and unbreaking 5 named "istedigin isim"
give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "istedigin isim" to player
Arda#6888
yaw bu memlekete senin gibi adam gibi adamlar lazım adamın dibisin <3işte al skripti;
Kod:on right click on sign: if line 1 is "koruma7": equip with all diamond armours of protection 7 and unbreaking 5 named "istedigin isim" give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "istedigin isim" to player
eğer bir tabela koydun ve ilk satrına koruma7 yazıp sağ tıklarsan eşyaları verir.
Kaan#9083
bunu chestshop lada yapardın :Dyaw bu memlekete senin gibi adam gibi adamlar lazım adamın dibisin <3
Arda#6888
kardeşim konuyu baştan bi okusana okumadan geliyosan sırf yazı yazmak için yaziyosun anladığım kadarıyla pluginden de anlamiyosunbunu chestshop lada yapardın :D
kardeş skript çalıştı ama ben tabelada örneğın 1. satırda &eAsd 2.satırda &bDfg yazsın istiyorum o nasıl olcak ? böyle yaptım herşey çalıştı ama 1 tane eror diyo o erroru anlamadımişte al skripti;
Kod:on right click on sign: if line 1 is "koruma7": equip with all diamond armours of protection 7 and unbreaking 5 named "istedigin isim" give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "istedigin isim" to player
eğer bir tabela koydun ve ilk satrına koruma7 yazıp sağ tıklarsan eşyaları verir.
on right click on sign:
if line 1 is "&3Edit Kask":
if line 1 is "&eSağ Tıkla":
give 1 diamond helmet of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
RakoNetwork#9348
Öncelikle çok teşekkür ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana = )kardeşim konuyu baştan bi okusana okumadan geliyosan sırf yazı yazmak için yaziyosun anladığım kadarıyla pluginden de anlamiyosun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
kardeş skript çalıştı ama ben tabelada örneğın 1. satırda &eAsd 2.satırda &bDfg yazsın istiyorum o nasıl olcak ? böyle yaptım herşey çalıştı ama 1 tane eror diyo o erroru anlamadım
Kod:on right click on sign: if line 1 is "&3Edit Kask": if line 1 is "&eSağ Tıkla": give 1 diamond helmet of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
on right click on sign:
if world is "world":
if line 2 is "&eSağ Tıkla":
give 1 diamond helmet of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
Buyur Kod, geri dönüş yapmanı bekliyorum konu çözüldüyse en iyi cevabı seçmeyi unutma <3
Arda#6888
on right click on sign:
if line 1 is "&3Edit Kılıç":
if line 2 is "&dSağ Tıkla":
give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Kılıçı &8✦" to player
on right click on sign:
if line 1 is "&dEdit Kask":
if line 2 is "&3Sağ Tıkla":
on right click on sign:
if line 1 is "&bEdit Zırh":
if line 2 is "&cSağ Tıkla":
give 1 diamond chestplate of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
on right click on sign:
if line 1 is "&cEdit Pantolon":
if line 2 is "&bSağ Tıkla":
give 1 diamond leggings of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
on right click on sign:
if line 1 is "&aEdit Bot":
if line 2 is "&2Sağ Tıkla":
give 1 diamond boots of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
RakoNetwork#9348
hocam ben biraz geliştirdim şöyle yaptım ama bu seferde tabelaları farklı renk yapmam lazım ama ben öyle istemiyom mesela kılıç tabelası 1.satırda &3Edit Kılıç 2.satırda &eSağ Tıkla setlerdede aynı şekilde renkler aynı olsun istiyom
Kod:on right click on sign: if line 1 is "&3Edit Kılıç": if line 2 is "&dSağ Tıkla": give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Kılıçı &8✦" to player on right click on sign: if line 1 is "&dEdit Kask": if line 2 is "&3Sağ Tıkla": give 1 diamond helmet of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player on right click on sign: if line 1 is "&bEdit Zırh": if line 2 is "&cSağ Tıkla": give 1 diamond chestplate of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player on right click on sign: if line 1 is "&cEdit Pantolon": if line 2 is "&bSağ Tıkla": give 1 diamond leggings of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player on right click on sign: if line 1 is "&aEdit Bot": if line 2 is "&2Sağ Tıkla": give 1 diamond boots of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
on right click on sign:
if line 1 is "&3Edit Kılıç":
give 1 diamond sword of sharpness 7 and smite 3 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Kılıçı &8✦" to player
on right click on sign:
on right click on sign:
if line 1 is "&3Edit Zırh":
give 1 diamond chestplate of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
on right click on sign:
if line 1 is "&3Edit Pantolon":
give 1 diamond leggings of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
on right click on sign:
if line 1 is "&3Edit Bot":
give 1 diamond boots of protection 7 and unbreaking 5 named "&8✦ &eMarket Seti &8✦" to player
Dener misin? :D bu arada bunu tüm oyuncular alabilecek sizin sıkıntı olmaz demi?
Arda#6888
RakoNetwork#9348
Zaten o konuya yazmışım ve benim sunucumda güzelce çalışıyor istersen disocrd isteğimi kabul et, gel sunucuma bak.hocam neyse renkli renkli olsun ben bunu zaten oyuncular alsın diye yapiyorum spawna koyucam da benim şu işide el atsana bu skripti yapan olmadı
Destek - lütfen yardım edin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!