Skript Paylaşımı Her sunucuya lazım!! Hesap Makinesi skripti!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Harun553
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.770

Nasıl Buldunuz?

• Güzel

• Olacak Olacak

• Orta

• Eh

• Kötü

• Berbat

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gereksiz bir skript bunu kullanana kadar google chrome url çubuğunda hesaplarımı yaparım.
arg-2 ve arg-3'ü tek tek if bloğuna alman saçma olmuş.
if arg-2 and arg-3 is set: daha okunaklı ve kısa olurmuş (muhtemelen bunu bilmiyordun iyi öğrenmiş oldun)

Facebookta dediğim gibi. World Edit tede mevcud fakat çoğu sunucu bunu engelledi güzel bir skript olabilir.+
+
Kod:
if arg 2 is set:
    if arg 3 is set:
demişsin direk if arg 3 is set: desende olurdu :)
Forumda yapılmış ki bizzat benim de yaptığım bir skript. Gereksiz variable'ler var nedenini anlamadım. Gelişmeniz dileğiyle başarılar
teşekkürler <3

Çünkü skript alıntı :) Aslında bu sk bir kelimeoyunu Skriptini yanında vardı. YouTube de bir paket var onun içinde bulunuyordu.

Bence kendini kandırmaya gerek yok.
Peki o zaman kanıtlayın? Ben burda show yapmıyorum. Biri çıkıp desin bu benim skriptim. Diyemez. Çünkü insanoğlunun genelinde var. yapamadığı şeye b*k atar. Ha benzerini görmüş olabilirsin eyvallah. Ama forumlara tek terk bakarsan eski bir matematik oyunu skripti var onunda koduna ulaşılmıyor. 61 satırlık skript çalmak sadece sizin gibi düşük seviyelilerin yapacağı şeydir!

Tabi matematik olmayınca skripte ihtiyaç duyuluyor.
Evet matematiğim hep kötüydü.

calc komutu ile nasıl çökertiliyorsa bu yollada çökertilir. Gereksiz.

Güzel bir skript, başarılar ++

Her şey hazır oluncada iyi olmuyor beyini duraklatıyor önüne hesap çıkacakki düşünesin beynin çalısın diğer türlü zaten oyunlarda ders işlemiyoruz sonra beyin geriliyor :D

Güzel bir skript ama gerek yok bide şu var ne kadar işlem yapılırsa sunucuya o kadar veri aktarılır ve aşırı lagg neden olur bence bu skripti kullanmayın ama yararlı bir skript

calc komutu ile nasıl çökertiliyorsa bu yollada çökertilir. Gereksiz.
peki

Güzel bir skript ama gerek yok bide şu var ne kadar işlem yapılırsa sunucuya o kadar veri aktarılır ve aşırı lagg neden olur bence bu skripti kullanmayın ama yararlı bir skript
sunucuda her hangi bir lag yapmıyor. (128MB Sunucu ile test edildi.) gereksiz görüyor olabilirsiniz sorun değil. iyi forumlar :')

Güzel bir skript, başarılar ++
Teşekkürler <3

Her şey hazır oluncada iyi olmuyor beyini duraklatıyor önüne hesap çıkacakki düşünesin beynin çalısın diğer türlü zaten oyunlarda ders işlemiyoruz sonra beyin geriliyor :D
Benim dersim bilgisayar ya :D

yeni gördüm baya iyi

güzel olmuş elinize sağlık

Başlık da ki gibi "her sunucuya lazım" olduğunu sanmıyorum, eklenebilir, işe yarabilir ses efektleri vb. ile güzelleştirebilirdi, "Orta" seçeneğini seçtim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl