Hep Beraber Minecraft Hikayemizi Yazalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o düşerken twerk yaptım ve hemen ardından...

Ender incisi atıp arkama geçdi sonra totoma büyük bir tekme attı ve...

sonra arkamdan bir patlama sesi geldi

Bir de ne göreyim!? Sürüce creeper üstüme geliyor. Hayatta en çok korktuğum yaratıktır. Oraya buraya koşuşturmaya başladım. Bir maden buldum. Elimden geldiğince topraklarla kapatmaya çalıştım. Elime meşaleyi alıp daha derinlere indim. Sonra bir portala girdim. Mor bir şeydi midem bulandı. Daha sonra...

Havadan toplar gelmeye başladı 'amaaan oda ne ?' Erafımda pembe pembe adamlar var acaba zararsızlarmı ? Aklımda onlara vurmak vardı ve ...

Sürü halinde üstüme koşmaya başladılar bana saldırmaya çalışıyor olabilirlerdi napmalıydım düşündüm ve şunu yaptım...

Ama gamemode 1 yazarsam kurallara aykırı gelecektim ve gene cezalandırılıcaktım aklıma yeni bir şey geldi oda şunu yapmaktı...

Ama gamemode 1 yazarsam kurallara aykırı gelecektim ve gene cezalandırılıcaktım aklıma yeni bir şey geldi oda şunu yapmaktı...
Tabikide şunu yapacaktım nasıl aklımdan geçmezdi bu;
"...."

Geldiğim o pembe şeye geri gittim. İçine girdim ve yine başım dönmeye başladı tam ekran kararmıştı ki bir bomba daha geldi ve pembe şey yok oldu ve bende ....

animenin yeni bölümünün çıktığını duydum ve herşeyi boşverip hemen onu izlemeye gittim bir de ne göreyim!...

aslında herşey rüyaymış kalktım ve şunu yaptım...

markete gittim markette %1 indirim vardı bu fırsatı kaçıramazdım

Meğerse fiyat düşmemiş. Oysaki düştü sanmıştım. Tekrar kaldığım yerden devam ettim. Evet, portalın yok olduğunu unutmuşum. Elimdeki malzemeler ile yeni bir portal yapmaya çalıştım. Pembe şeylerden kaçmak istiyordum ama kaçamıyordum. Arkada önde, sağda solda, her yerdelerdi. Blokları kazıp çok yükseğe bir mekan yaptım. Oraya gelemediler. Portalı yaptım ve içine girdim. Sonra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl