Çözüldü Help turkce

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahattind
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.098
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahattind

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Arkadaşlar help yazınca pllerle ilgili ingilizce b3nnisiler cikio ONA göre turkce help varsa verir misiniz

Help'den Bir Umut Bekleme Hangi Plugin'de Sıkıntı Yaşıyorsan Onun İnternette Video'sunu İzle.

[Qhangi"MiksasSky, post: 107502, member: 66646"]
Help'den Bir Umut Bekleme Hangi Plugin'de Sıkıntı Yaşıyorsan Onun İnternette Video'sunu İzle.
[/QUOTE]
O hangi plugine giriyor help yazınca çıkan yazi[DOUBLEPOST=1496617622,1496617585][/DOUBLEPOST][Qhangi"MiksasSky, post: 107502, member: 66646"]
[/QUOTE]
O hangi plugine giriyor help yazınca çıkan yazi

Dostum, serverinde essentials plugini varsa config dosyasına gir ve locale kısmını bul onu şu şekilde yap; locale: tr
Bunu yaptığın için /help yazınca yazılar Türkçe olacaktır. Başarılar dilerim senin için bir resim göndereceğim, dediğim gibi locale kısmını tr yaparsan problem çözülecektir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Dostum, serverinde essentials plugini varsa config dosyasına gir ve locale kısmını bul onu şu şekilde yap; locale: tr
Bunu yaptığın için /help yazınca yazılar Türkçe olacaktır. Başarılar dilerim senin için bir resim göndereceğim, dediğim gibi locale kısmını tr yaparsan problem çözülecektir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hala duzelmedı ve help yazınca pluginler cıkıyor baska serverlerde ormustum acaba sktipt olabilirmi

Dostum NoCheatPlus Pluginin Config Kısmına Gir CTRL+F Ye Basıp /help i Arat Ordan Değiştir.

konu nasıl açıyoz yaw açmayı unuttum :D :P

Hangi Bölümde Açmak İstiyorsan O Sayfaya Git Sağ Üstte Yeni Konu Aç Yazıyor Ona Bas Ve Gerisini Tamamla.

ARkadaslar sorun hala çözülmedi bi bakarmısınız help yazınca pluginler çıkıyor onu nasıl duzelticem[DOUBLEPOST=1496712750,1496712661][/DOUBLEPOST]
Bize bir resim gönderebilir misin belki daha yardımcı olabiliriz?
Ya bildiğin help yazınca
Essentials:........
böle pluginler cıkıyor

Peki Essentials'ın config kısmından locale: tr yaptıktan sonra /essentials reload yazdın mı?

Peki Essentials'ın config kısmından locale: tr yaptıktan sonra /essentials reload yazdın mı?
Evt yaptım ama bana pluginler cıkıyor onu soylermısın[DOUBLEPOST=1496713771,1496713731][/DOUBLEPOST]Help yazınca onu Nasıl kaldırıcam

ALINTIDIR!
Skript pluginin içine gir ve ''scripts'' kısmından bir dosya oluştur, o dosyanın ismi komutkapatma.sk yapabilirsin içine gir ve aşağıda verdiğim komut yasaklama kodunu olduğu gibi yapıştır :D

on command "/help":
cancel event
send "&cBu komutu kullanmak yasaklandi!"

Resim yardımcı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl