EMEKTAR
hala duzelmedı ve help yazınca pluginler cıkıyor baska serverlerde ormustum acaba sktipt olabilirmiDostum, serverinde essentials plugini varsa config dosyasına gir ve locale kısmını bul onu şu şekilde yap; locale: tr
Bunu yaptığın için /help yazınca yazılar Türkçe olacaktır. Başarılar dilerim senin için bir resim göndereceğim, dediğim gibi locale kısmını tr yaparsan problem çözülecektir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
EMEKTAR
EMEKTAR
Bize bir resim gönderebilir misin belki daha yardımcı olabiliriz?hala duzelmedı ve help yazınca pluginler cıkıyor baska serverlerde ormustum acaba sktipt olabilirmi
Ya bildiğin help yazıncaBize bir resim gönderebilir misin belki daha yardımcı olabiliriz?
Evt yaptım ama bana pluginler cıkıyor onu soylermısın[DOUBLEPOST=1496713771,1496713731][/DOUBLEPOST]Help yazınca onu Nasıl kaldırıcamPeki Essentials'ın config kısmından locale: tr yaptıktan sonra /essentials reload yazdın mı?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!