HeloesCRAFT | Yeni Bir Çeşit Oyun Daha | Skyblock+Faction | Dev Eventler | Fly Etkinliği

Faction ve Skyblock u birleştirip yeni bir oyun çıkartmanızı beğendim . Konu tasarımı biraz sade ve az kalmıs aynı sekilde buildlerde çok sade bunları düzelttiğinizde çok muhteşem bir sunucu olacağına inanıyorum .

Mustafa Kardeş NE zaman Açılır sunucu

Sunucumuz Bakımdan Çıkmıştır!
Sunucu Aktiftir!
Güncel++
[DOUBLEPOST=1480252607,1480177410][/DOUBLEPOST]---------
27.11.2016
Sunucumuza Yeni Güncelleme Gelmiştir.
-/adakit Eklenmiştir.

Değişik bir sistem yaratmışsınız tebrik ediyorum gelişmen dileğiyle

pXj50n.jpg
Sunucuda VIP rütbesini 1 TL yapıp çok dikkat çekiyorsunuz. Güzel bir taktik ama yemezler canım :) o VIP özelliklerinide ekleseydin keşke..

Sunucuda VIP rütbesini 1 TL yapıp çok dikkat çekiyorsunuz. Güzel bir taktik ama yemezler canım :) o VIP özelliklerinide ekleseydin keşke..
Neyi Yemezler Hocam? Oyun İçinde Gerekli Bilgiyi Veriyoruz?

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyi Yemezler Hocam? Oyun İçinde Gerekli Bilgiyi Veriyoruz?

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 liralık VIP resmi koyuyosun fakat bundan birde dikkat çekiyorsun bunun özelliklerini koyabilirdin.. Neyse çok önemli değil alan varmı çok merak ediyorum :)

1 liralık VIP resmi koyuyosun fakat bundan birde dikkat çekiyorsun bunun özelliklerini koyabilirdin.. Neyse çok önemli değil alan varmı çok merak ediyorum :)
Kardeşim sunucuya gelip görebilirsin 1 tl ile vip'de gereken bütün komutlar mevuct ayrıca vip alan var hatta heloesvip alanda var eğer sunucuyu beğenmediysen kısaca belirtebilirsin konuyu baltalamana gerek yok

Yeni map TR-NW tarafından özen gösterilerek yapılıyor 2 - 3 Gün Sonra Yeni Map ile karşınızdayız.....

05.12.2016
Sunucumuz 2 Günlük Bakımın Ardından Tekrar AKTİF!
Neler Eklendi?
/warp Menüsü Güzelleştirildi
Birçok Yeni Komut ve Plugin Eklendi
Ve Sunucu Artık Tamamen 1.8.x

Kardesbasariliar

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl