- Elmaslar
- 73
- Minecraft
- TdogTAG
@İrfan Duman teşekkürler hocam..Değişik bir sistem yaratmışsınız tebrik ediyorum gelişmen dileğiyle
Sunucuda VIP rütbesini 1 TL yapıp çok dikkat çekiyorsunuz. Güzel bir taktik ama yemezler canım :) o VIP özelliklerinide ekleseydin keşke..
Neyi Yemezler Hocam? Oyun İçinde Gerekli Bilgiyi Veriyoruz?Sunucuda VIP rütbesini 1 TL yapıp çok dikkat çekiyorsunuz. Güzel bir taktik ama yemezler canım :) o VIP özelliklerinide ekleseydin keşke..
1 liralık VIP resmi koyuyosun fakat bundan birde dikkat çekiyorsun bunun özelliklerini koyabilirdin.. Neyse çok önemli değil alan varmı çok merak ediyorum :)Neyi Yemezler Hocam? Oyun İçinde Gerekli Bilgiyi Veriyoruz?
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim sunucuya gelip görebilirsin 1 tl ile vip'de gereken bütün komutlar mevuct ayrıca vip alan var hatta heloesvip alanda var eğer sunucuyu beğenmediysen kısaca belirtebilirsin konuyu baltalamana gerek yok1 liralık VIP resmi koyuyosun fakat bundan birde dikkat çekiyorsun bunun özelliklerini koyabilirdin.. Neyse çok önemli değil alan varmı çok merak ediyorum :)
Alim Varmi?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!