Atheonn
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- qAtheon
Discord:
ateon
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ateon
takendisiyim
Pakette Türk üsulunun dışına çıkan herhangi bir unsur görmedim açıkçası, hangi tarafı türklerin sevmeyeceği tarzdan?Bu tarz paketler Türkiye'de sevilmiyor, daha Türk usülü bir şeyler denemelisiniz.
ateon
Kendi sistemlerimi de eklemeyi düşünüyorum tabii ki ama tutacağı konusunda biraz kararsız kaldım. Bir şans versem mi acaba.Paketlere üstüne eklemeden sadece dil çevirisi yaparak garanti oynanılırlık bekleyemezsiniz, çünkü Setup dediğimiz şeylerin içinde temel özellikler bulunur (kit, kozmetik, /takas vb.) fakat bunun gibi temel özelliklerin dışında kendine has bir özellikleri bulunmaz, onları sizin eklemeniz gerekir, gösterdiğiniz paket görüntü olarak güzel olsa bile sistem bakımından hala eksik ve sıradan. Ekleme yapmadan yetersiz kalacaktır.
Pakette Türk üsulunun dışına çıkan herhangi bir unsur görmedim açıkçası, hangi tarafı türklerin sevmeyeceği tarzdan?
takendisiyim
ateon
Fikirlerin için çok teşekkür ederim. Bu sunucuyu alıp önce Türkçeye çeviricem daha sonra oyuncuların oynarken sıkılmayıp oyundan zevk alabileceği benzersiz sistemler yapıcam.Kendi şahsi fikrime göre survival modunun tutması için oynatacak güzel özellikler barındırması gerekiyor, bir çok insan Texture pack ile güzel görüntü yapmaya çalışırken sistem ve özelliğin önemini unutuyor sadece güzel görünmeye odaklanıyor fakat güzel görüntü kendi başına oynatan bir unsur değil. Bu pakette dungeon ve hypixel türü maden sistemi var örneğin, bunlar survivala eklenecek güzel özelliklere bir örnek, bir çok kişi bunlar survivala yakışmaz diyip çok minimal tutuyor veya survival bu ne özellik ekleyeceğiz ki diye düşünüyor, ama bence düz sıradan ve klasik minecraft oynamak sıkıcı bir şey ve kimsenin bir sunucuda basit ve normal survival oynayıp zevk alacağını düşünmüyorum. Bu yüzden survival modunda bile özellik konusu önemli.
Başlıktaki soru ile konudaki soru farklı pakete hakim olmazsan hiçbir şey tutmaz.Hazır sunucu setup kursam tutar mı?
ateon
Neyi farklı tam olarak? Hazır sunucunun linkini verdim açıklamada ve aynı soruyu sordum.Başlıktaki soru ile konudaki soru farklı pakete hakim olmazsan hiçbir şey tutmaz.
Hazır sunucu demek daha önceden hakim olduğun demek, konuda ise hem hakim olmadığın hem üstüne yerelleştirme yapacağın "hazır paket", yani sunucu dersen daha önce açılmış olup paket değiştirmiş vs olman lazım, eğer hazır paket olursa hiçbir şeyine hakim değilsin sadece dil çevirisi yapıcaksın ama işin çeviriden sonraki kısmına hakim olmadığın için doğal olarak paket senin değil çünkü, herhangi bir sorunda, bir şeyin kaynağını bulmak bile zorlaşır.Neyi farklı tam olarak? Hazır sunucunun linkini verdim açıklamada ve aynı soruyu sordum.
takendisiyim
Şahsen hazır sunucu denilince ilk aklıma gelen şey bildiğin hazır yapılıp satılan bir paket, örneğin bir kişi sunucunuzda hazırdan alınan çok şey var dediği zaman da ilk bu gelir, Hazıra konmak deyimi de bunu çağrıştırır. Hiç sahibinin eskiden kapatıp sonradan açtığı paket senaryosunu andırmıyor bence.Hazır sunucu demek daha önceden hakim olduğun demek, konuda ise hem hakim olmadığın hem üstüne yerelleştirme yapacağın "hazır paket", yani sunucu dersen daha önce açılmış olup paket değiştirmiş vs olman lazım
ateon

benjamin17
amoreas
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!