Tanıtım📢 Hazır Cevap (HazirCevap) Plugin Tanıtımı

kuedrok

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
kuedrok

Discord:

kuedrok

Minecraft Sürümleri
1.20.4 - 1.21.11 aralığı
kısacevap.webp

HazirCevap, Minecraft sunucularında yetkililerin, rehberlerin ve oyuncuların sıkça kullandığı kalıplaşmış yanıtları, duyuruları ve bağlantıları sohbet alanında tek bir kısa komut veya tetikleyici ön ek (prefix) ile anında göndermelerini sağlayan modern ve tüy sıklet (lightweight) bir sohbet kısayol eklentisidir.

✨
Öne Çıkan Özellikler
🚀
Kısayol ve Tetikleyici Desteği: Belirlediğiniz prefix (örneğin --) sonrası yazılan anahtar kelimeleri anında tanımlı uzun mesajlara dönüştürür.

⚡
PaperMC & Adventure API Desteği: Modern Paper , Spigot , Purpur , Folia ve Adventure API ile tam uyumludur; renk kodlarını (&a, &c, &e vb.) kusursuz şekilde işler.

🛡️
Gelişmiş Yetkilendirme: Oyuncuların kısayolları kullanabilmesi veya yönetim komutlarına erişebilmesi izne bağlıdır.

🔄
Anlık Reload (Yenileme) Özelliği: Oyun içinden veya konsoldan tek bir komutla konfigürasyonu sunucuyu yeniden başlatmadan güncelleyebilirsiniz.

🧵
Asenkron İşlem (Performance Friendly): Sohbet dinleme ve yenileme işlemleri ana sunucu iş parçacığını (main thread) yormayacak şekilde optimize edilmiştir.

🔑
Permissions (Yetkiler)
hazircevap.use: Oyuncunun sohbet alanında kısayol tetikleyicilerini (--spam, --kurallar vb.) kullanabilmesini sağlar. (Varsayılan: OP)
hazircevap.admin: Eklentiyi yenileme (/kc reload) komutunu kullanma yetkisi verir. (Varsayılan: OP)

🛠️
Komutlar:
/hazırcevap reload
/kc reload
/kisacevap reload

Sürümler:
Plugin 1.20.4 - 1.21.11 Sürümleri aralığındadır

1787490356834.webp
1787490365773.webp

1787490564112.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Rehberlerin ve yetkili ekibinin her gün defalarca yazdığı kalıplaşmış mesajlar için yerinde güzel işlevli olabilecek bir eklenti gibi olmuş Paper ve Adventure API desteğiyle gelmesi modern sürüm kullanan sunucular için yine yeterli olacaktır eline sağlık

Rehberlerin ve yetkili ekibinin her gün defalarca yazdığı kalıplaşmış mesajlar için yerinde güzel işlevli olabilecek bir eklenti gibi olmuş Paper ve Adventure API desteğiyle gelmesi modern sürüm kullanan sunucular için yine yeterli olacaktır eline sağlık
Teşekkürler

Alternatifleri paralıydı diye biliyorum elinize sağlık opensourcemi

Gerçekten çok güzel fikir, eline sağlık. --spam gibi şeyler unutulabileceği için /cevap <cevap> gibi bir şey de ekleyebilirsiniz. TabComplete desteği ile beraber çok güzel olacağını düşünüyorum.

Buna ek olarak oyuncuların da kendilerine özel hazır cevap ayarlayabilmesi için destek ekleyebilirsiniz. Örneğin /hazırcevaplar komutu girilince bir menü açılır, o menüde "Yeni Hazır Cevap Ekle" butonu olur, tıkladığında sohbetten hazır cevap ismini ve gönderilecek mesajı girip hazır cevabı kaydeder. Menüden düzenleme/silme işlemleri yapılabilir.

Gerçekten çok güzel fikir, eline sağlık. --spam gibi şeyler unutulabileceği için /cevap <cevap> gibi bir şey de ekleyebilirsiniz. TabComplete desteği ile beraber çok güzel olacağını düşünüyorum.

Buna ek olarak oyuncuların da kendilerine özel hazır cevap ayarlayabilmesi için destek ekleyebilirsiniz. Örneğin /hazırcevaplar komutu girilince bir menü açılır, o menüde "Yeni Hazır Cevap Ekle" butonu olur, tıkladığında sohbetten hazır cevap ismini ve gönderilecek mesajı girip hazır cevabı kaydeder. Menüden düzenleme/silme işlemleri yapılabilir.
Güzel fikir bunun üzerinde çalışacağım

Özgün bir fikir değil, ben 1.8 sürümünde bile ChatManager adlı eklentide bu özelliği kullanıyordum. Hiçbir yenilik yok sadece aynı şeyler
ısıtılıp ısıtılıp önümüze konuyor.

Özgün bir fikir değil, ben 1.8 sürümünde bile ChatManager adlı eklentide bu özelliği kullanıyordum. Hiçbir yenilik yok sadece aynı şeyler
ısıtılıp ısıtılıp önümüze konuyor.
O plugini hiç kullanmadim bunu kendim dusundum baska hic bir yerdede görmediğim icin yapayim dedim

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl