Oyun Hayatta kalmak için ateşi mi seçerdin yoksa suyu mu seçerdin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Var mı su gibi aziz... Tabii ki de su :)

Abi arkadaş dememiş k i senin evin var sıcak yerde yaşıyon soğuk yerde yaşıyon tek başınasın evinde değilsin onun için en mantıklı su

ateşi seçe bilirim su olmasada doğada bazı meyvelerin sıvısı oluyor yanı sulu meyveler sebzeler oluyor bir şekilde azda olsa su ihtiyacını gidere biliriz ama ateşde olması lazım bazı şeyleri pişirmek ve ısınmak için veya şimdi aklıma geldi sunyu seçsek ateşi kendimiz de yaka biliriz kararsız kaldım yaaaa :D

Hiçbir şeyim yoksa ateşi seçerdim. Çünkü su arıtma cihazım falan olmayacağına göre temiz bir su içemem. Etraftan çamur suları ya da bir adadaysam tuzlu suyu ısıtarak mikroplarından arındırabilirim. İçilebilecek bir suya döner. Bu şekilde zaten suyu da elde ederim. Çiğ yemek yememe gerek kalmaz çünkü pişirebiliyorum. Soğuktan da donmayacağım ve çiğ yemek yemekten dolayı zehirlenmeyeceğim. <3

İçilebilecek sağlıklı suyu kendinizin herhangi bir ekipman veya yardım olmadan elde etmek mümkün değildir.
Sırf benim aklımda olan 5-10 adet ateş elde etme yöntemi vardır ve her türlü doğa koşulunda zor da olsa elde edilebilir.

Kendimden örnek vermem gerekiyorsa dereceli lens kullanıyorum ve ne olur ne olmaz diye gözlüğümde bulunuyor.
Nerede olursam olayım elbet ateş elde edebilirim yansıma ve ısı biriktirme sayesinde.

Ateş elde ettim fakat deniz suyu veya pis su kaynatsam bile o suyu böbreklerim kısa bir süreliğine arıtabilir. Yani sürekli kaynatarak tahtalı köy'den başka bir yere gidemem :d

Özetle su hayat demektir. Ateşi ne olursa olsun insan elde edebilir. Fakat %100 arıtılmış, içilebilecek ve sağlığa zarar vermeyen suyu elde etmek doğa koşullarında pek mümkün değildir. (Akarsu falan dahil değil.)

Tabii ki de su!

Selamlar gençler. Bugün hayatta kalmak ile ilgili bir oyun oynayacağız.

Hayatta kalmak için ateş ve sudan birini seçmek zorundasın. Sen hayatta kalmak için hangisini ve neden seçerdin?

Suyu Seçmezdim. Suyu Seçersem Doğada Toprak Suyu Çektiği İçin Biterdim. Ateş olsam böyle birşey olmazdı.

Ateş Olmayı İsterdim.

Suyu seçerdim, Ateşi yapabilirsin ama suyu yapamazsın sadece bulabilirsin.

suyu seçerdim ısınma yolu daha kolay bulunabilir gibi geliyo

Hayatta kalmak için ateş ve sudan birini seçmek zorundasın. Sen hayatta kalmak için hangisini ve neden seçerdin?
su

su

Bulunduğumuz yerin sıcak veya soğuk olmasına göre değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl