Sol Reklam

Bulundu Havai Fişek Skripti İstiyorum Yardımcı Olur Musunuz Lütfen ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sunucuda nasıl ses çıkıyor bilmiyorum ama alt kısma şu kodu ekleyip tırnak içindeki kısmı istediğiniz sese ayarlayabilirsiniz. Seslerin nasıl yazıldığını öğrenmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bakın.

play sound "block.note_block.bit" with volume 0.5 to player

O sunucuda nasıl ses çıkıyor bilmiyorum ama alt kısma şu kodu ekleyip tırnak içindeki kısmı istediğiniz sese ayarlayabilirsiniz. Seslerin nasıl yazıldığını öğrenmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bakın.

Çok teşekkür ederim.

bakın.

Merhaba, bir şey söylemek istiyorum. Yazdığınız jet skriptinde main hesabımda jeti kullanabiliyorum. Yan hesabımda jeti kullanamıyorum. Acaba neden? Herkes kullanabilsin istiyorum. Havai Fişeği itemjoin ile veriyorum ondan kaynaklı olabilir mi?

Merhaba, bir şey söylemek istiyorum. Yazdığınız jet skriptinde main hesabımda jeti kullanabiliyorum. Yan hesabımda jeti kullanamıyorum. Acaba neden? Herkes kullanabilsin istiyorum. Havai Fişeği itemjoin ile veriyorum ondan kaynaklı olabilir mi?
ItemJoin'den kaldırdım sizin yazdığınız kodla verdim havai fişeği düzeldi fakat ben havai fişeğe nasıl açıklama ekleyebilirim altına bu konuda yardımcı olur musunuz? Ek olarak havai fişeği kullanabiliyorum bloğa doğru bakınca kullanılıyor envanterden gidiyor onu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Kod:
on join:
    set slot 2 of inventory of player to diamond pickaxe named "XX" with lore "ACIKLAMA"

on rightclick:
    name of event-item = "XX"
    if difference between {launched::rmb::%player%} and now > 1 seconds:
        set {launched::rmb::%player%} to now
        push player upwards with speed 2
        cancel event

on leftclick:
    name of event-item = "XX"
    if difference between {launched::lmb::%player%} and now > 1 seconds:
        set {launched::lmb::%player%} to now
        push player forward with speed 2

Yukarıdaki with lore kısmından açıklamanızı yazabilirsiniz. Alt satıra inmek için | koyun Satır 1 | Satır 2 gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı