QuartixBey
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Puanlar
- 880
- Yer
- Kayseri
- Minecraft
- FakeQuartixBey
Discord:
Quartix Bey#0939
Quartix Bey#0939
on join:
set slot 2 of player's inventory to firework rocket named "&bHavai Fişek" #eşyanın hangi slota koyulacağını ayarlamak için slot 2 kısmını değiştirebilirsiniz.
on right click:
if name of player's tool is "&bHavai Fişek":
push the player upwards at speed 2
Holymolywa
Merhaba, rica etsem koda bir kaç ekleme yapabilir misiniz? Sürekli sağ tıklayınca uzaya kadar fırlatıyor bekleme süresi yok. Kullandıktan sonra tekrar yere düşene kadar tekrar kullanılamayacak şekilde ayarlar mısın? Ek olarak bir de fırlatınca ses çıkmasını ekleyebilirseniz çok sevinirim. Böyle bir skripti çok uzun zamandır arıyorum. Yapay zekaya her yere başvurdum bir sonuç bulamadım. Siz yardımcı olursanız çok sevinirim.Kod:on join: set slot 2 of player's inventory to firework rocket named "&bHavai Fişek" #eşyanın hangi slota koyulacağını ayarlamak için slot 2 kısmını değiştirebilirsiniz. on right click: if name of player's tool is "&bHavai Fişek": push the player upwards at speed 2
on join:
set slot 2 of player's inventory to firework rocket named "&bHavai Fişek"
on right click:
if name of player's tool is "&bHavai Fişek":
if {_cooldown} is 0:
push the player upwards at speed 2
play sound "music_disc.pigstep" with volume 3 to the player #Bu kısım ses çıkmasını sağlıyor kendine göre düzenleyebilirsin
set {_cooldown} to 5
wait 5 seconds #Bu kısımdan kaç saniye bekleyeceğini ayarlayabilirsin
set {_cooldown} to 0
else:
send "&4&lHATA: &cHavai fişeğini daha yeni kullandın 5 saniye beklemelisin!" to player
desaxx
Holymolywa
Sürekli havai fişeği daha yeni kullandın hatası veriyor.Kod:on join: set slot 2 of player's inventory to firework rocket named "&bHavai Fişek" on right click: if name of player's tool is "&bHavai Fişek": if {_cooldown} is 0: push the player upwards at speed 2 play sound "music_disc.pigstep" with volume 3 to the player #Bu kısım ses çıkmasını sağlıyor kendine göre düzenleyebilirsin set {_cooldown} to 5 wait 5 seconds #Bu kısımdan kaç saniye bekleyeceğini ayarlayabilirsin set {_cooldown} to 0 else: send "&4&lHATA: &cHavai fişeğini daha yeni kullandın 5 saniye beklemelisin!" to player
Holymolywa
Kodu denedim istediğim gibi oldu teşekkür ederim ama bir problemim var yardımcı olursanız çok sevinirim. Dün ben koda sol tıklayınca baktığımız yöne doğru 2 blok fırlatmasını eklemiştim. Burada mesajı düzenlemeyi unutmuşum. Sol tıklamalı halini de yapıp atabilir misiniz? Sizin attığınız koda kendi yaptığım sol tıklamalı kodu ekleyince spamlayabiliyorum sol tıklamayı.JavaScript:on join: set slot 2 of inventory of player to firework rocket named "&bHavai Fişek" on rightclick with firework rocket: name of event-item = "&bHavai Fişek" block below player != air push player upwards with speed 2 play sound "block.note.pling" to player
EfeK#6993
on join:
set slot 2 of inventory of player to firework rocket named "&bHavai Fişek"
on rightclick with firework rocket:
name of event-item = "&bHavai Fişek"
if difference between {launched::rmb::%player%} and now > 1 seconds:
set {launched::rmb::%player%} to now
push player upwards with speed 2
on leftclick with firework rocket:
if difference between {launched::lmb::%player%} and now > 1 seconds:
set {launched::lmb::%player%} to now
push player forward with speed 2
Holymolywa
Hata vermiyor ama çalışmadı daKod:on join: set slot 2 of inventory of player to firework rocket named "&bHavai Fişek" on rightclick with firework rocket: name of event-item = "&bHavai Fişek" if difference between {launched::rmb::%player%} and now > 1 seconds: set {launched::rmb::%player%} to now push player upwards with speed 2 on leftclick with firework rocket: name of event-item = "&bHavai Fişek" if difference between {launched::lmb::%player%} and now > 1 seconds: set {launched::lmb::%player%} to now push player forward with speed 2
Holymolywa
Diğer arkadaşın yazdığı kodu düzenleyip sol tıklama içinde olan halini yapabilir misiniz acaba?Kod:on join: set slot 2 of inventory of player to firework rocket named "&bHavai Fişek" on rightclick with firework rocket: name of event-item = "&bHavai Fişek" if difference between {launched::rmb::%player%} and now > 1 seconds: set {launched::rmb::%player%} to now push player upwards with speed 2 on leftclick with firework rocket: name of event-item = "&bHavai Fişek" if difference between {launched::lmb::%player%} and now > 1 seconds: set {launched::lmb::%player%} to now push player forward with speed 2
on join:
set slot 2 of inventory of player to firework rocket named "&bHavai Fişek"
on rightclick with firework rocket:
block below player != air
push player upwards with speed 2
play sound "block.note.pling" to player
EfeK#6993
Ben denedim sunucuda, addonsuz çalışıyor. Sürümünüzle ilgili olabilir.Hata vermiyor ama çalışmadı da