Harici Ses Kartı Mikrofon cızırtı sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk_Craft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.978
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türk_Craft

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
12
Minecraft
AliHD_YT

Discord:

AliHD#4006

Hepinize Merabalar, İnternetten 15 TL'ye Harici Ses Kartı 3d Sound aldım birde mikrofon aldım. Ama çok cızırtı çıkıyor ve bu sorun Harici Ses Kartından dolayı nasıl çözebilirim bu sorunu

Ses kartıyla alakalı bende de var aynı sorun video falan çekiyorsan AudiaCity kullanarak cızırtıyı kaldırabilirsin

Hepinize Merabalar, İnternetten 15 TL'ye Harici Ses Kartı 3d Sound aldım birde mikrofon aldım. Ama çok cızırtı çıkıyor ve bu sorun Harici Ses Kartından dolayı nasıl çözebilirim bu sorunu
Fiyatı çok ucuz, dolayısı ile kalitesi de fiyatı ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum. Paraya kıyıp en az 75TLlik bir kart alabilirdiniz.

Fiyatı çok ucuz, dolayısı ile kalitesi de fiyatı ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum. Paraya kıyıp en az 75TLlik bir kart alabilirdiniz.
Daha öncede kullanıyordum bu cihazı hiçbir sıkıntısı yoktu ve aynısından almıştım daha sonra benimki bozulunca birdaha aynısından aldım ve böyle bir sıkıntı oluştu

Sadece kendim duyuyorum derken
Cızırtı sadece bana geliyor karşıdaki kişiye gitmiyor

78803
78804

78805

Buradaki ayarlarla oynamayı dene tekrar dinle modu açıkken bana cızırtı geliyor fakat karşımdaki kişiye sesim net geliyor burayla alakalı olması lazım

Cızırtı sadece bana geliyor karşıdaki kişiye gitmiyor

Ekli dosyayı görüntüle 78803Ekli dosyayı görüntüle 78804

Ekli dosyayı görüntüle 78805

Buradaki ayarlarla oynamayı dene tekrar dinle modu açıkken bana cızırtı geliyor fakat karşımdaki kişiye sesim net geliyor burayla alakalı olması lazım

Hayır benimki farklı işte, Benim bilgisayar tek giriş jakli oldugu için harici ses kartı aldım. o yüzdne bu Mikrofon Bası felan yok

Hayır benimki farklı işte, Benim bilgisayar tek giriş jakli oldugu için harici ses kartı aldım. o yüzdne bu Mikrofon Bası felan yok
Benimkide aynı ben 3 TL ye aldım 5 yıldır kullanıyorum sorunsuz

78810

Benimkide bu aynı işlevi görüyor mavi olan elimdeki eskiden aldığım için ucuzdu güncel fiyatı 12.50 TL olmuş​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl