Türk_Craft
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 12
- Minecraft
- AliHD_YT
Discord:
AliHD#4006
AliHD#4006
Minezoid#4994
AliHD#4006
Arkadaşlarla felan konuşurken konusamıyorum kendilerleSes kartıyla alakalı bende de var aynı sorun video falan çekiyorsan AudiaCity kullanarak cızırtıyı kaldırabilirsin
Minezoid#4994
Arkadaşlarla felan konuşurken konusamıyorum kendilerle
AliHD#4006
Sadece kendim duyuyorum derkenHa bende o sorun yok sadece kendim duyuyorum cızırtıyı
Fiyatı çok ucuz, dolayısı ile kalitesi de fiyatı ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum. Paraya kıyıp en az 75TLlik bir kart alabilirdiniz.Hepinize Merabalar, İnternetten 15 TL'ye Harici Ses Kartı 3d Sound aldım birde mikrofon aldım. Ama çok cızırtı çıkıyor ve bu sorun Harici Ses Kartından dolayı nasıl çözebilirim bu sorunu
AliHD#4006
Daha öncede kullanıyordum bu cihazı hiçbir sıkıntısı yoktu ve aynısından almıştım daha sonra benimki bozulunca birdaha aynısından aldım ve böyle bir sıkıntı oluştuFiyatı çok ucuz, dolayısı ile kalitesi de fiyatı ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum. Paraya kıyıp en az 75TLlik bir kart alabilirdiniz.
Minezoid#4994
Sadece kendim duyuyorum derken
AliHD#4006
Hayır benimki farklı işte, Benim bilgisayar tek giriş jakli oldugu için harici ses kartı aldım. o yüzdne bu Mikrofon Bası felan yokCızırtı sadece bana geliyor karşıdaki kişiye gitmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 78803Ekli dosyayı görüntüle 78804
Ekli dosyayı görüntüle 78805
Buradaki ayarlarla oynamayı dene tekrar dinle modu açıkken bana cızırtı geliyor fakat karşımdaki kişiye sesim net geliyor burayla alakalı olması lazım
Minezoid#4994
Hayır benimki farklı işte, Benim bilgisayar tek giriş jakli oldugu için harici ses kartı aldım. o yüzdne bu Mikrofon Bası felan yok
AliHD#4006
yanlız benimkiyle sizinki farklı. benimki usb'li bilgisayarın içinden değil yani dış etken olarak.Benimkide aynı ben 3 TL ye aldım 5 yıldır kullanıyorum sorunsuz
Minezoid#4994
AliHD#4006
Keşke bundan alsaydım o zaman yaEkli dosyayı görüntüle 78810
Benimkide bu aynı işlevi görüyor mavi olan elimdeki eskiden aldığım için ucuzdu güncel fiyatı 12.50 TL olmuş
Minezoid#4994
Keşke bundan alsaydım o zaman ya
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!