Hard VS Lapisli Sunucu

Hard VS OP

• Hard Sunucu

Oy: 11 73,3%
  • OP Sunucu

Oy: 4 26,7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Merhabalar,

Aslında bu konunun asıl amacı Haziran 2019'da açılacak bir sunucunun modunu belirlemek istedim.

Aynı zamanda kafamdaki karışıklığa da bir son vermek.

Anket gayet basit. Detaylar ise burada;

OP Sunucusu dediğim şey şuanda zaten çoğu yeni açılan sunucular gibi standart bir sunucu sadece biraz farklılıkları olan.

Hard Sunucu dediğim şey ise şuanda bulunan sunucuların çok daha ötesinde. Adeta Minecraft dünyasının yeni bir oyun modu gibi. Biraz roleplay biraz faction. Öyle basit sistemler değil gerçekten üstünde uğraşılmış gecelerin harcandığı binlerce satır koddan oluşan bir sunucu. Bir çok farklı sistem bir çok farklı şeyler barındırıyor içerisinde. Öyle ki siz sanki Essentials pluginini değilde başka bir pluginin özelliklerini kullanıyormuş gibi bir his veriyor. Her plugini için ayrıca uğraşılmış her skripti ile ayrıca uğraşılmış bir Hard sunucu düşünün.

Anket seçeneğiniz hakkında mutlaka yorum yapmayı unutmayın.

Yorumlarınız bizim için değerlidir.
Tabi ki, hard skyblock seçmeme sebebim şudur kitlesel olarak artık eski minecraft kitlesi kalmadığından dolayı bu tür emek ve hard skyblock oynamıyorlar ki ancak büyük sunucular bu kitleyi çekebiliyorlar tercihim opskyblock.

Tabi ki, hard skyblock seçmeme sebebim şudur kitlesel olarak artık eski minecraft kitlesi kalmadığından dolayı bu tür emek ve hard skyblock oynamıyorlar ki ancak büyük sunucular bu kitleyi çekebiliyorlar tercihim opskyblock.
Aslında amacım Skyblock değilde Hard Roleplay Faction.

Açtığın zaman PM olarak yaz bana mutlaka gelip oyuncu gözüyle sunucunda takılmak isterim.
Ekleme: Bu arada ben ilk ay için 2000₺ vereceğim sonraki 3 ay ödeme yapmayacağım zaten ilk aydan 2000₺ gelir elde etmek değil. Sunucu açma amacım da gelir değil. Kaliteli bir ortam yaratmak istiyorum. Parayla alakam olsa zaten OP sunucu açarım düşünmem.

Aynı kafalardayız emin ol ki yazarım zaten bildirim fln da gelicektir.

DC NE MSJ YAZDIM BAKARMISIN

OP faction mu?
Neyğ?
HARD İSTİYORUZ !!

Op sunucuya günlük 100kişi girse maximum 10 tanesi 1 hafta oynar ve çıkar. Yani 10 tane 1 haftalık oyuncu elde edersin. Op olmayan bir sunucu açar isen 100 kişiden 40ı minimum 1 aylık oyuncun olarak kalır. Karar Senin :)

hard skyblock zor tutar kaliteli olsa bile ama opskyblock kaliteli olsa opskyblock tutar sebebi ise:
genel olarak minecraft oyuncuları hazıra alışmış op skyblock daha iyi olur ama hardskyblock daha güzel

hard skyblock zor tutar kaliteli olsa bile ama opskyblock kaliteli olsa opskyblock tutar sebebi ise:
genel olarak minecraft oyuncuları hazıra alışmış op skyblock daha iyi olur ama hardskyblock daha güzel
Aslında sorum Faction içindi.

Lapisli Lapissiz gibi yani. Düzenliyorum 10 dakikaya hatta içeriği.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl