Hard VS Lapisli Sunucu

Hard VS OP

• Hard Sunucu

Oy: 11 73,3%
  • OP Sunucu

Oy: 4 26,7%

• Kullanılan toplam oy
    15

Cresties

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
90
NOT: Anket Sunucusu Faction için geçerlidir.

Merhabalar,

Aslında bu konunun asıl amacı Haziran 2019'da açılacak bir sunucunun modunu belirlemek istedim.

Aynı zamanda kafamdaki karışıklığa da bir son vermek.

Anket gayet basit. Detaylar ise burada;

Lapisli Sunucu dediğim şey şuanda zaten çoğu yeni açılan sunucular gibi standart bir sunucu sadece biraz farklılıkları olan.

Hard Sunucu dediğim şey ise şuanda bulunan sunucuların çok daha ötesinde. Adeta Minecraft dünyasının yeni bir oyun modu gibi. Biraz roleplay biraz faction. Öyle basit sistemler değil gerçekten üstünde uğraşılmış gecelerin harcandığı binlerce satır koddan oluşan bir sunucu. Bir çok farklı sistem bir çok farklı şeyler barındırıyor içerisinde. Öyle ki siz sanki Essentials pluginini değilde başka bir pluginin özelliklerini kullanıyormuş gibi bir his veriyor. Her plugini için ayrıca uğraşılmış her skripti ile ayrıca uğraşılmış bir Hard sunucu düşünün.

Anket seçeneğiniz hakkında mutlaka yorum yapmayı unutmayın.

Yorumlarınız bizim için değerlidir.

Son düzenleme:
Konunda hard skyblock ve op skyblockı anlatsanız daha iyi olurdu bilmeyenler olabilir başarılar.

Tabikide Hard sunucu

Artık şu op ları silelim ve düzgün bir sw açalım Oyunculara yazık.

Tabikide Hard sunucu

Artık şu op ları silelim ve düzgün bir sw açalım Oyunculara yazık.
Bu yaz buna bir son vereceğimi umuyorum kafamdaki proje ile. Öyle bir Hard Faction açacağım ki Faction olduğu unutulacak inşallah :)

opları silemezsin o iş yatar xd
Komik bir cümle söylüyor gibi hissediyorum fakat;

Dünya gelişiyor, hiçbir şey eskisi gibi kalmaz. Bundan 50 yıl önce bu tarz bir teknolojiye ulaşacağımız söylense kim inanırdı?

Her gün oyunlarda gelişiyor.

Birisi çıkagelir minecraft için öyle bir şey yapar ki tüm sunucuların hitini belki de 1 ayda alır. (Ben yaparım demiyorum onuda söylüyorum şimdiden :D )

Olay hard veya op olmakta değildir.Olay kalitede , adam hard sunucu açar hazır paket editlemez bile o sunucuda oynanmazken emek verilen op sunucuda oynanır.Ayrıyetten herkesin zevkleri farklıdır isteyen op isteyen hard sunucu taftarıdır.Yukarıda okudum "Opları silelim oyunculara yazık" tarzı bir mesaj vardı , eğer kendiniz op sunuculardan haz etmiyor iseniz sevenlere veya beğenenlere lütfen laf uzatmayınız.Kişisel görüşleri kendimize saklayalım.​

opları silemezsin o iş yatar xd

Bundan 3 yıl önce op mu vardı??

Hard ları nasıl sidiyseler op larda silinir merak etme.

Komik bir cümle söylüyor gibi hissediyorum fakat;

Dünya gelişiyor, hiçbir şey eskisi gibi kalmaz. Bundan 50 yıl önce bu tarz bir teknolojiye ulaşacağımız söylense kim inanırdı?

Her gün oyunlarda gelişiyor.

Birisi çıkagelir minecraft için öyle bir şey yapar ki tüm sunucuların hitini belki de 1 ayda alır. (Ben yaparım demiyorum onuda söylüyorum şimdiden :D )

Kesinlikle katılıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Olay hard veya op olmakta değildir.Olay kalitede , adam hard sunucu açar hazır paket editlemez bile o sunucuda oynanmazken emek verilen op sunucuda oynanır.Ayrıyetten herkesin zevkleri farklıdır isteyen op isteyen hard sunucu taftarıdır.Yukarıda okudum "Opları silelim oyunculara yazık" tarzı bir mesaj vardı , eğer kendiniz op sunuculardan haz etmiyor iseniz sevenlere veya beğenenlere lütfen laf uzatmayınız.Kişisel görüşleri kendimize saklayalım.​

Tabikide kalite önemli yalnız şu Türkiyede bana op olan 10 tane kaliteli sunucu söylermisin.

Emin ol ki ben şunu demeye çalıştım önüne gelen op açıyor orda burda reklam yapıyor ve 2 ayda para kazanıp kapatıyor sence bu emeklere yazık değil mi?

Ve şu usa bilki o saydığın sunucuların çoğu oyuncu çekmek için op yapıyor aslında op değil emek ve güzel bir sw yapmak amaçları.

Bundan 3 yıl önce op mu vardı??

Hard ları nasıl sidiyseler op larda silinir merak etme.

Kesinlikle katılıyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tabikide kalite önemli yalnız şu Türkiyede bana op olan 10 tane kaliteli sunucu söylermisin.

Emin ol ki ben şunu demeye çalıştım önüne gelen op açıyor orda burda reklam yapıyor ve 2 ayda para kazanıp kapatıyor sence bu emeklere yazık değil mi?

Ve şu usa bilki o saydığın sunucuların çoğu oyuncu çekmek için op yapıyor aslında op değil emek ve güzel bir sw yapmak amaçları.
açılıp kapanan sunucular sadece op'larda değil hard veya başka oyun türlerinde de aynı şekilde.Parayı bula nsunucuyu açtığından kalitelere yer kalmıyor.Kaliteli bir sunucunun 100-200 aktif kitleye sahip olması gerekirken açılan sunucuların etkisiyle 50 yi geçemiyorlar.Bu da bence toplumun kalite anlayışından kaynalıklı.​

açılıp kapanan sunucular sadece op'larda değil hard veya başka oyun türlerinde de aynı şekilde.Parayı bula nsunucuyu açtığından kalitelere yer kalmıyor.Kaliteli bir sunucunun 100-200 aktif kitleye sahip olması gerekirken açılan sunucuların etkisiyle 50 yi geçemiyorlar.Bu da bence toplumun kalite anlayışından kaynalıklı.​

Tamam bende ne dedim güzel bir sunucu açalım Oyunculara yazık yani yapmamız gereken i söyledim.

op lar her zaman daha iyi bence

Tamam bende ne dedim güzel bir sunucu açalım Oyunculara yazık yani yapmamız gereken i söyledim.
Ne yalan söyleyeyim 1 ay öncesine kadar Hard Roleplay Faction sunucu açmayı düşünüyordum. Hatta kafamda belirlediğim şey Launcher ile texture pack yüklemek hileleri engellemek vs. Haricinde baya da farklı sistemler düşünmüştüm hatta bunun için gittim Java kursu bile satın aldım. C# ve PHP bilgim var zaten tek Java kalmıştı. Bilin bakalım beni durduran şey ne oldu. OP sunucular. Abi ben emek vereceğim Java öğreneceğim Website kodlayacağım Launcher kodlayacağım sunucuya yaklaşık ilk ay 2000₺ harcayacağım (reklamlar vs dahil) parasını geçtim aylarca bununla plugin yazmakla uğraşacağım sonucu hüsran kalacak diye korkuyorum. Yapsam tutar diyorum ama sonra beni OP sunucular engelliyor. Kaliteli bir sunucu açıcam maksimum 50'yi geçmeyecek hem harcadığım zamana hemde paraya yazık olacak diye korkuyorum..

Ne yalan söyleyeyim 1 ay öncesine kadar Hard Roleplay Faction sunucu açmayı düşünüyordum. Hatta kafamda belirlediğim şey Launcher ile texture pack yüklemek hileleri engellemek vs. Haricinde baya da farklı sistemler düşünmüştüm hatta bunun için gittim Java kursu bile satın aldım. C# ve PHP bilgim var zaten tek Java kalmıştı. Bilin bakalım beni durduran şey ne oldu. OP sunucular. Abi ben emek vereceğim Java öğreneceğim Website kodlayacağım Launcher kodlayacağım sunucuya yaklaşık ilk ay 2000₺ harcayacağım (reklamlar vs dahil) parasını geçtim aylarca bununla plugin yazmakla uğraşacağım sonucu hüsran kalacak diye korkuyorum. Yapsam tutar diyorum ama sonra beni OP sunucular engelliyor. Kaliteli bir sunucu açıcam maksimum 50'yi geçmeyecek hem harcadığım zamana hemde paraya yazık olacak diye korkuyorum..

Dostum evet birkaç ay paran çıkmatabilir ama hayallerinden vazgeçme bence.

Vede korkunun faydası yoktur bununda bil.

Bende op lardan korkuyorum ama kararım kesin hard skyblock açıcağım yakında görürsün zaten.

Dostum evet birkaç ay paran çıkmatabilir ama hayallerinden vazgeçme bence.

Vede korkunun faydası yoktur bununda bil.

Bende op lardan korkuyorum ama kararım kesin hard skyblock açıcağım yakında görürsün zaten.
Açtığın zaman PM olarak yaz bana mutlaka gelip oyuncu gözüyle sunucunda takılmak isterim.
Ekleme: Bu arada ben ilk ay için 2000₺ vereceğim sonraki 3 ay ödeme yapmayacağım zaten ilk aydan 2000₺ gelir elde etmek değil. Sunucu açma amacım da gelir değil. Kaliteli bir ortam yaratmak istiyorum. Parayla alakam olsa zaten OP sunucu açarım düşünmem.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl