Çözüldü Hangisini önerirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FıstıkGibiyim

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Minecraft
ArdaTurker

Discord:

ArdaTurker#0099

SkyBlock Sunucusu Açıcam Optimize Yapıldı, 100 Plugin, 3 veya 4 de harita olucak.

10 GB
DDR3 RAM (Bellek)
4 Çekirdek İşlemci
Intel Xeon E5-2697 v2 / x5690 / x5675 / x5670

5 GB
DDR4 4000MHZ RAM
4 Çekirdek İşlemci
AMD Ryzen 9 3900X
veya
4 Çekirdek İşlemci
Intel i9-9900K

Sunucularında amd tercih edersen senin için avantaj olur.

Rahatlıkla amd seçebilirsin.

Ryzen 9 performans açısından daha iyi olacaktır.

Evet ama 5gb az mı gelir dediğim gibi 100 plugin 3 4 harita var optimize yaptım, 30 40 oyuncuya kadar yetse yeterli sonra ramı yükseltirim sanırım

Evet ama 5gb az mı gelir dediğim gibi 100 plugin 3 4 harita var optimize yaptım, 30 40 oyuncuya kadar yetse yeterli sonra ramı yükseltirim sanırım
Oyuncu sayınız yükselince ram yükseltmek daha mantıkli olur dediğiniz gibi

peki 10gb xeon da ne kadar olur
çok soru soruyom özür
Estağfurullah istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz. Sunucu sürümünüz 1.14 ve üstü ise Ryzen 9 daha iyi olacaktır, Chunk yükleme ve tps açısından. 1.8 açıyorsanız 10GB Xeon 55,60 kişiyi oynatır. (Tahmini sayılar) Pluginlerinizi sistemlerinizi bilmediğim için pek yorum yapmak da istemiyorum yanlış bilgi vermemek için.

Estağfurullah istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz. Sunucu sürümünüz 1.14 ve üstü ise Ryzen 9 daha iyi olacaktır, Chunk yükleme ve tps açısından. 1.8 açıyorsanız 10GB Xeon 55,60 kişiyi oynatır. (Tahmini sayılar) Pluginlerinizi sistemlerinizi bilmediğim için pek yorum yapmak da istemiyorum yanlış bilgi vermemek için.
1.8 açmayı düşünüyorum o zaman 10gb xeon diyorsunz

eğer çekirdek sayıları eşit olacak ise 9900k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl