FıstıkGibiyim
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 8
- Minecraft
- ArdaTurker
Discord:
ArdaTurker#0099
ArdaTurker#0099
ArdaTurker#0099
ArdaTurker#0099
Oyuncu sayınız yükselince ram yükseltmek daha mantıkli olur dediğiniz gibiEvet ama 5gb az mı gelir dediğim gibi 100 plugin 3 4 harita var optimize yaptım, 30 40 oyuncuya kadar yetse yeterli sonra ramı yükseltirim sanırım
ArdaTurker#0099
yani 30 40 kişiye yeter mi sizce ben çok sunucu açmadım bilemedim o yüzdenOyuncu sayınız yükselince ram yükseltmek daha mantıkli olur dediğiniz gibi
25-30 kişiye kadar rahat kaldırır diye düşünüyorum paketiniz optimizasyonlu ise.yani 30 40 kişiye yeter mi sizce ben çok sunucu açmadım bilemedim o yüzden
ArdaTurker#0099
peki 10gb xeon da ne kadar olur25-30 kişiye kadar rahat kaldırır diye düşünüyorum paketiniz optimizasyonlu ise.
Estağfurullah istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz. Sunucu sürümünüz 1.14 ve üstü ise Ryzen 9 daha iyi olacaktır, Chunk yükleme ve tps açısından. 1.8 açıyorsanız 10GB Xeon 55,60 kişiyi oynatır. (Tahmini sayılar) Pluginlerinizi sistemlerinizi bilmediğim için pek yorum yapmak da istemiyorum yanlış bilgi vermemek için.peki 10gb xeon da ne kadar olur
çok soru soruyom özür
ArdaTurker#0099
1.8 açmayı düşünüyorum o zaman 10gb xeon diyorsunzEstağfurullah istediğiniz gibi soru sorabilirsiniz. Sunucu sürümünüz 1.14 ve üstü ise Ryzen 9 daha iyi olacaktır, Chunk yükleme ve tps açısından. 1.8 açıyorsanız 10GB Xeon 55,60 kişiyi oynatır. (Tahmini sayılar) Pluginlerinizi sistemlerinizi bilmediğim için pek yorum yapmak da istemiyorum yanlış bilgi vermemek için.
Size kalmış. İster Ryzen serisi alın,İster Xeon serisi alın. Ryzen 7 3800XT kullanıyorum kendi sunucumda daha beta olarak 80 plugin ile tps 20 sabit. Kullandığım firma @NacssHost1.8 açmayı düşünüyorum o zaman 10gb xeon diyorsunz
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!