Çözüldü Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Voyager
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Voyager

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
13
Minecraft
Voyager

Discord:

Voyager#5659

Merhaba

mSpigot, PaperSpigot, FlamePaper, UnioSpigot

hangisini önerirsiniz?

Paperspigot ancak bazen hataları oluyor.

Anladım bende paper kullanıyordum zaten ama çekilişten mspigot kazandım o yüzden sordum.

1.8 de baya farklı fork var ama bu edit olanların yani desteği hala aktif olanların genel olarak farkları hit,tnt ve gravel optimizasyonu fln. çok fark olduğunu düşünmüyorum şahsen. Ama öneri olarak 1.12.2'de Kspigot vardı cidden güzel bir fork onun yapımcısının 1.7.10 ve 1.8 için forkleri var onları kullanabilirsin. mSpigot çıktı demişsin direk kullan gitsin.

Eğer sunucun 1.8 ise Paper, 1.16-1.17 ise purpur tavsiye ederim.​

1.8 de baya farklı fork var ama bu edit olanların yani desteği hala aktif olanların genel olarak farkları hit,tnt ve gravel optimizasyonu fln. çok fark olduğunu düşünmüyorum şahsen. Ama öneri olarak 1.12.2'de Kspigot vardı cidden güzel bir fork onun yapımcısının 1.7.10 ve 1.8 için forkleri var onları kullanabilirsin. mSpigot çıktı demişsin direk kullan gitsin.
KSpigot ve MSpigot yapımcısı aynı sanırım teşekkürler.
Genel olarak paper önermişsiniz ama bilemedim öneri bekliyorum.

1.8 sürümü için hiçbir spigot forku iyi değil, güncel sürümlere geçmenizi tavsiye ederim. 1.8 tercih edenlerin tek avantajı optimizasyon ve pvp gibi şeyler olduğunu söyler. Yine de kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz.

Satılmış olan forkları kullanmamanızı tavsiye ederim. Bana göre saçmalıktan başka bir şey değil. Açık kaynak bir forku alıp satmak bana göre saçmalık. Paper Spigot kullanmanız şimdilik en mantıklısı olacaktır. Diğer eklentilerle ve ayarlarla sunucunuzu optimize edebilirsiniz. Bunun için forumda çoğu rehber mevcut.

İyi günler dilerim.

1.8 sürümü için hiçbir spigot forku iyi değil, güncel sürümlere geçmenizi tavsiye ederim. 1.8 tercih edenlerin tek avantajı optimizasyon ve pvp gibi şeyler olduğunu söyler. Yine de kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz.

Satılmış olan forkları kullanmamanızı tavsiye ederim. Bana göre saçmalıktan başka bir şey değil. Açık kaynak bir forku alıp satmak bana göre saçmalık. Paper Spigot kullanmanız şimdilik en mantıklısı olacaktır. Diğer eklentilerle ve ayarlarla sunucunuzu optimize edebilirsiniz. Bunun için forumda çoğu rehber mevcut.

İyi günler dilerim.
Yorumun için teşekkürler, peki optimize konusunda 1.12.2 mi yoksa 1.8 mi?

Yorumun için teşekkürler, peki optimize konusunda 1.12.2 mi yoksa 1.8 mi?
1.8-1.12 arasında bi seçim yapmanız gerekirse 1.8 sürümünü tercih etmenizi öneririm. Konuya baktığımda çok fazla fork önerisinde bulunulmuş tavsiyem ise 1.8 sürümünde spigot kullanabilirsiniz. Eminim ki 1.8-paper kullandığınızda "yahu bu ne? niye bu hatayla karşılaşıyorum ben!" diyebilirsiniz xd

Sunucudaki sistemleri düzgün kodlarsanız, PaperSpigot'dan ileri gitmenize gerek kalmaz,
182481274u1 dolara satılan forkların pek bir etkisini gormedim.

Merhaba,
Merhaba

mSpigot, PaperSpigot, FlamePaper, UnioSpigot

hangisini önerirsiniz?
Bence mSpigot kullanmalısın. Ücretli bir yazılım olduğu için herhangi bir sorunda geliştiricilerinden destek alabilirsin fakat Paper kullanırsan destek alamazsın, çükü Paper sadece en son sürümleri destekliyor.

Ücretsiz sunucu yazılımları açık kaynak kodludur ve geliştirilmeye müsaittir.

Bukkitcraft varken Spigot geliştirildi ve daha iyi oldu, Paper'ı geliştirenler de Spigot'dan daha iyisini yaptı.
Paper, Spigot'un daha performanslı bir yazılımını yaptı. Piyasada birçok fork mevcut ve bunları denemeden ön yargıyla yorum yapmak cahilliktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl