Frebiq#0061
Linuxlar arasinda dev bir fark yok deneyimlerime gore. Sana bagli aa oyunlari oynuyosan win 8.1 ya da 10 daha iyi. Ama ben olsam Mac Os kurardim. Linux tabanli yine. Ama kurulumu zor.
Eğer bilgisayar özelliklerin iyiyse Linux kurmak en mantıklısı. Parrot'u duymadım.Şu 3 ünden birine geçmeyi düşünüyorum.Daha önce 3 ünüde kullandım ama baya uzun zaman oldu kullanmayalı özellik parrotu kullanmayalı.Şuan sizce hangisine geçmeliyim?
Parrot OS
Kali Linux
Windows 8.1
String name = "GizliBaskan";#3269
yaniii kullanım kolaylığı açışından windows tabikide tercihimdir ama böyle arayüzlerine de diğerlerini de tercih edebilirsin.Şu 3 ünden birine geçmeyi düşünüyorum.Daha önce 3 ünüde kullandım ama baya uzun zaman oldu kullanmayalı özellik parrotu kullanmayalı.Şuan sizce hangisine geçmeliyim?
Parrot OS
Kali Linux
Windows 8.1
TuvalsizRessam#2861
TuvalsizRessam#2861
Linux'un avantajları nelerdir ?Yapacağın işe göre değişir. Tavsiyem Windowstur ki Linux gibi işletim sistemlerinde yapabildiğin şeylerin büyük kısmını yapabilirsin.
Gerekir ise Windows'un içinde sanal bir sistem daha kurarak diğer işletim sistemlerini de kullanabilirsin.
Benim tavsiyem bu yönde Windows kurmanı tavsiye ederim.
Edit:
Güvenlik açısından başka işletim sistemini tercih edicksen Parrot OS da kullanılabilir fakat bu kadar güvende tutmak istediğin ne olabilir bilemiyorum, Kodlama yapacaksan da tercih edilebilir fakat yine Windows'ta çok daha fazla kullanılabir yazılım bulunuyor.
Abdullah T.#0001
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!