Çözüldü Hangi İkili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bloody1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.425
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Bloody1

Ziyaretçi
Arkadaşlar Serverimde Hem Tablistesi Olurken Hemde Oyuncuların Tabda isimlerinin Yanında O > Oyuncu İsmi gibi olmasını istiyorum hangi 2 plugin işime yarayacaktır

O zaman nedeni bilmiyorum ama başka plugin bulursam haber veririm.​
[DOUBLEPOST=1512222752,1512222648][/DOUBLEPOST]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bunu denedin mi ?​

AnimatedNames pluginini denedinmi dediğin işlemi gerçekleştiriyor.

Bu plugini @IrfanDmn nin paketinden alabilirsin.
[DOUBLEPOST=1512227048,1512224853][/DOUBLEPOST]@'Lion' söylediğin şeyler gereksiz ayrıca nametagedit oyuncuya baktıgında gösteren bir plugin tab ile alakası yok
Colored Tag'da kullanmanı önermem
Irfan işini bilir.

Sana 2 pl söylicem

Titlemanager Ve NameTagEdit Ben bunları kullanıyorum

Sana 2 pl söylicem

Titlemanager Ve NameTagEdit Ben bunları kullanıyorum

Dostum anlama zorluğunuz mu var sizin??? diyorumki NameTagEdit tabda göstermez. sadace oyuncuya baktığınızda kafasında gösterir ayrıca o dediğin 2 plugini bende kullanıyorum olmuyor ve şunuda ilave edeyim Animated Names farkettiyseniz IrfanDMN'nin paketinde var ve çalışıyor adam zaten plugin çalışmasaydı plugin paketini çıkarıp o pluginin dosyalarını oraya koymazdı. ve siz burda yanlış pluginleri söylüyorsunuz amaçları bam başka, animated names'ı ayarlaman gerek, doğru sürümü de seçmen gerek
kısacası bu konuyu kilit yaptıracak plugin ismi AnimatedNames'dır.

Dostum anlama zorluğunuz mu var sizin??? diyorumki NameTagEdit tabda göstermez. sadace oyuncuya baktığınızda kafasında gösterir ayrıca o dediğin 2 plugini bende kullanıyorum olmuyor ve şunuda ilave edeyim Animated Names farkettiyseniz IrfanDMN'nin paketinde var ve çalışıyor adam zaten plugin çalışmasaydı plugin paketini çıkarıp o pluginin dosyalarını oraya koymazdı. ve siz burda yanlış pluginleri söylüyorsunuz amaçları bam başka, animated names'ı ayarlaman gerek, doğru sürümü de seçmen gerek
NameTagEdit tabda da oluyor meslea bende oldu sana göstereyim

6yWmbk.png

Bence sen ayarlayamamışın Ayarla İstersen

pardon pardon... nametagedit o işlevi görüyor ama animatednames daha iyidir ve nametagedit'e bin basar diyebilirim dene bence...

Bence NameTagEdit daha iyi ben ondan memnunum sıkıntı yok[DOUBLEPOST=1512311055,1512311014][/DOUBLEPOST]
Bide sözlerinizde düşünmenizde daha dikkatli olursanız

@DwordGG Arkadaşda nametagedit bozuk çıkmış yorumları oku bende animatednames önerdim şimdi konuyu uzatmazsan sevinirim. boş yorumlarda atmazsan toplum için yararlı olur. ayrıca bişeyi farkettinmi bilmem ama animated names'de aynı işlevi görüyor ve nametagedit'den daha kullanışlı zor ayarlanbilen bir plugini kullanmak yerine insanlar kolayı seçiyor sen ne kadar öyle kullansanda kısacası animated names.. zaten o yüzden çok iyi coderlar bile IrfanDMN' gibi usta pluginerlarda bu yüzden nametagedit kullanmıyordu paketlerine bir bakmayı düşündünmü animated names kaynıyor sen kullanıyorsunda adamda kullanıyor ama olmamış ayrıca titlemanagerin ne alakası var şimdi? boş yorum yapma diyorum. ve son söz olarak iyi forumlar.. :;p

@Technical Kardeşim Bana göre klay gözüküyoro o arkadaş ayarlamayabilir normal bişi belki mantığını anlamamıştır
" Hem Tablistesi Olurken " burda arkadaşın yazdığı konuyu açan kişi Ben tab yazılarını anladım
Boş yorum yapmıyorum kardeşim . İyi Forumlar

Farkında olmadan bile boş yorum yapabiliyorsunya takdir ettim doğrusu ancak bişeyi unutmuşsun oda yazıların anlamsız.. ve unutmaki eski pluginler eskide yeni pluginler ise gelecekde eski olurlar ama şuan senin kullandığın eski plugindir neyse konuyu uzatmıyorum arkadaş bilgin bilgin konuşmaya devam etsin..

Farkında olmadan bile boş yorum yapabiliyorsunya takdir ettim doğrusu ancak bişeyi unutmuşsun oda yazıların anlamsız.. ve unutmaki eski pluginler eskide yeni pluginler ise gelecekde eski olurlar ama şuan senin kullandığın eski plugindir neyse konuyu uzatmıyorum arkadaş bilgin bilgin konuşmaya devam etsin..
Şuan Sen bilgyin bilgin Konuşuyorsun.
Boş boş yazmıyorum Elimden geldikçe yardım etmeye çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl