B
Bloody1
Ziyaretçi
Sana 2 pl söylicem
Titlemanager Ve NameTagEdit Ben bunları kullanıyorum
DwordGG#2855
NameTagEdit tabda da oluyor meslea bende oldu sana göstereyimDostum anlama zorluğunuz mu var sizin??? diyorumki NameTagEdit tabda göstermez. sadace oyuncuya baktığınızda kafasında gösterir ayrıca o dediğin 2 plugini bende kullanıyorum olmuyor ve şunuda ilave edeyim Animated Names farkettiyseniz IrfanDMN'nin paketinde var ve çalışıyor adam zaten plugin çalışmasaydı plugin paketini çıkarıp o pluginin dosyalarını oraya koymazdı. ve siz burda yanlış pluginleri söylüyorsunuz amaçları bam başka, animated names'ı ayarlaman gerek, doğru sürümü de seçmen gerek
kısacası bu konuyu kilit yaptıracak plugin ismi AnimatedNames'dır.
DwordGG#2855
Bide sözlerinizde düşünmenizde daha dikkatli olursanızDostum anlama zorluğunuz mu var sizin??? diyorumki NameTagEdit tabda göstermez. sadace oyuncuya baktığınızda kafasında gösterir ayrıca o dediğin 2 plugini bende kullanıyorum olmuyor ve şunuda ilave edeyim Animated Names farkettiyseniz IrfanDMN'nin paketinde var ve çalışıyor adam zaten plugin çalışmasaydı plugin paketini çıkarıp o pluginin dosyalarını oraya koymazdı. ve siz burda yanlış pluginleri söylüyorsunuz amaçları bam başka, animated names'ı ayarlaman gerek, doğru sürümü de seçmen gerek
kısacası bu konuyu kilit yaptıracak plugin ismi AnimatedNames'dır.
DwordGG#2855
DwordGG#2855
Şuan Sen bilgyin bilgin Konuşuyorsun.Farkında olmadan bile boş yorum yapabiliyorsunya takdir ettim doğrusu ancak bişeyi unutmuşsun oda yazıların anlamsız.. ve unutmaki eski pluginler eskide yeni pluginler ise gelecekde eski olurlar ama şuan senin kullandığın eski plugindir neyse konuyu uzatmıyorum arkadaş bilgin bilgin konuşmaya devam etsin..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!