Dogukan725356
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- DogukanAbiTR
Discord:
! [тc] ♛ᴰᴼᴳᵁᴷᴬᴺ♛#0653
! [тc] ♛ᴰᴼᴳᵁᴷᴬᴺ♛#0653
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
www.mc-tr.com
EmirhanSHN#0001
Çok doğru artık bu konulardan bıktık Keyubu al.Şu konuları sürekli açmak yerine forumda biraz araştırma yapsanız gerekli cevabı bulacaksınız.
![]()
Minecraft Sunucusu İçin Uygun Bir Hosting Arıyorum
Minecraft Survival sunucusu için hosting arıyorum önerilerinizi bekliyorum (Avantajlarınıda yazarsanız iyi olur ) Şimdiden Teşekkürler .www.mc-tr.com
![]()
EAGLE | HOSTİNG ÖNERİSİ ?
Merhaba mc-tr.com forum sakinleri, Minecraft sunucu açmayı planlıyorum. Bunun için güzel,kaliteli,ilgili ve uygun fiyatlarda server(vds) satan bir hosting arıyorum. Daha önceden Batihost,Nitrado,Axitr,Keyubu kullandım ve bunlardan gereken ilgiyi görmedim ve fiyatlarının çok uçuk olduğunu...www.mc-tr.com
Minecraft Sunucu Satışı Yapan En İyi Hosting Firmaları
Minecraft Sunucu Satışı Yapan En İyi Hosting Firmaları Selam değerli okurlarımız, bugün sizlerle birlikte başlıkta olan konu hakkında konuşacağız. Bildiğiniz gibi son zamanlarda ülkemizde birçok Minecraft firması ortaya çıktı. Eh tabii bununla birlikte hangi firmayı seçeceğimiz hakkında...www.mc-tr.comRehber - Sunucu Açıcaklar İçin | Hangi Hosting Seçmeliyiz ? | DDOS Saldırısı Alıyorum!! | Minecraft Rehber #3
Merhaba Değerli MC-TR Kullanıcıları ben Lous. Rehberlik Kılavuzumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu Konuda Kısaca Minecraft Sunucu Hosting, DDOS saldırısı vb. hakkında konuşacağım. İyi Okumalar. 1- HANGİ HOSTİNGİ SEÇMELİYİM? Forumda Nerdeyse Bu soru çok popüler oldu ve sunucu sahipleri...www.mc-tr.com![]()
Sunucu İçin Hosting Lazım
Merhabalar, herkese iyi akşamlar dilerim. Kaliteli bir hosting arıyordum da. WebHost ve Minecraft Host için önerebileceğiniz bir yer var mı? Yabancı kaynaklı da olabilir.www.mc-tr.com
![]()
Minecraft Sunucum İçin Hangi Hosting?
Minecraft Sunucum İçin Hangi Hosting? Batihost düşünüyorum sizin önerileriniz?www.mc-tr.com
yoruldum.Hosting Arıyorum Adam Akıllı! SkyMine geliyor!!
arkadaşlar selam öncelikle acele vaktim olmadığı için kurallara uymadan bozuk bir Türkçe ile yazıyorum kusura bakmayın düzensiz yazıcam Hosting arıyorum adam akıllı nerden sunucu almamı önerirsiniz eskiden Nitrado ile çalışıyorduk Türkiye desteğini çekmişler müşteri olmadığından sanırım...www.mc-tr.com
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Hosting | RAM | İşlemci | Lokasyon | Disk | Fiyat |
|---|---|---|---|---|---|
Keyubu | 3GB DDR3 | 4 vCPU İntel Xeon 5690/5675/5670 | Türkiye | 30GB | 20₺ / ay |
Batihost | 2GB DDR3 | 4 vCPU İntel Xeon 5690/5670/5650 | Türkiye | 40GB | 20₺ / ay |
Keyubu | 4GB DDR3 | 4 vCPU İntel Xeon 5690/5675/5670 | Türkiye | 30GB | 30₺ / ay |
Keyubu Premium Paket | 4GB DDR4 | 6 vCPU AMD Ryzen 1800X | Türkiye | 30GB | 60₺ / ay |
Batihost | 4GB DDR3 | 4 vCPU İntel Xeon 5690/5670/5650 | Türkiye | 40GB | 40₺ / ay |
Keyubu | 8GB DDR4 | 6 vCPU İntel i9 9900K | Almanya | 70GB | 120₺ / ay |
Batihost | 8GB DDR3 | 4 vCPU İntel i7 6700/7700 | Almanya | 40GB* | 80₺ / ay |
Batuhan Yenidogan#6666
!?мυѕтαғα öɴcel#8713
Mustafa Öncül ile Keyubuya doğru
Batuhan Yenidogan#6666
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!