Hangi hosting firmasını kullanmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eMrY_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 9.709
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ocean bilişim hizmetleri çünkü gerçekten bende çok fazla alışveriş yaptım oradan her türlü destek mevcut ve bunun yanı sıra aşırı hızlı internet hızı ve vds kasma donma vb. hiçbir sorun çıkarmıyor yayıncılık yaptığım dönemlerde +35 online lavlar yükseliyorda bile 20 sabit tps makine özelliklerim ise ryzen9 5900x 8 gb idi

Oculeth denen yerden uzak durda xdxd

Kusura bakma ama 3 aylık hosting firmaları yerine 4 yıldır piyasada olan Keyubu'yu tercih etmeni önerim.

Ben 2 aydır Oculeth kullanıyorum performans ve ilgi konusunda hiç bir problem yok neye dayanarak karalama yapıyorsunuz?
anlaşılan içeride 1 ila 2k arasında paranız yatıyor pek tartışmaya lüzum yok

Oculeth denen yerden uzak durda xdxd
Bende kullanıyorum genel anlamada bir sorunu yok. Gereksiz karalama yapılmış gibi gözüküyor.
Ha sorunlar olabiliyor o ayrı konu ama sürekli olarak bir sorun yok. Genel anlamada sıkıntısız bir host

Bende kullanıyorum genel anlamada bir sorunu yok. Gereksiz karalama yapılmış gibi gözüküyor.
Ha sorunlar olabiliyor o ayrı konu ama sürekli olarak bir sorun yok. Genel anlamada sıkıntısız bir host
dediğim gibi arkadaşın konusunda bu tarz bir şey yapmayacağım o tarz bir konu görecek olursam elimde bulunan oculeth i gülünç duruma düşürecek şeyleri orada paylaşacağım

Merhaba,

Eğer arayışınız halen sürüyorsa sizlere yardımcı olmaya hazırız.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İhtiyacınız doğrultusunda bütçenize göre yeni paketler oluşturabilir, indirim kodu tanımlayabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl