Çözüldü Hangi anticheat kullanılmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neqetria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

neqetria

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
neqetria
PvP serverımız için ac arıyoruz. Vulcan 2.8.5 yeni bir ac alınana kadar kullanılır mı? İdare eder mi?

Vulcan + GrimAC tavsiye edebilirim.

GrimAC kullanıyordum ama iyi tespit edemiyor hocam. Bir de blok içine sıkışıyorum.
Kendi sunucumda Vulcan + GrimAC kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Kaç uyarıda alert atılacağını vs. ayarlamayı unutmayın.

vulcan çöp grimle birleşince birazcık ieş yarıyor matrix babası hepsinin grim + matrix güzel

Eeesss eeess spartaaaaa!!

Movement hileleri için GrimAC, combat hileleri için ise Matrix kullanabilirsin.

Matrix + GrimAC = GodMode

PvP serverımız için ac arıyoruz. Vulcan 2.8.5 yeni bir ac alınana kadar kullanılır mı? İdare eder mi?
Vulcan zaten piyasadaki en iyi anticheatlerden biri rahatlıkla idare eder

Eğer grimac + vulcan kullanacaksanız kesinlikle vulcanı crack kullanmayın ve ayarını iyi yapmanız gerekiyor yoksa boş yerde oyuncu atılır. Tavsiyem orjinal vulcan + grimac kombisyonu. (Vulcan ayarını iyi yaptığınız sürece)

Eğer grimac + vulcan kullanacaksanız kesinlikle vulcanı crack kullanmayın ve ayarını iyi yapmanız gerekiyor yoksa boş yerde oyuncu atılır. Tavsiyem orjinal vulcan + grimac kombisyonu. (Vulcan ayarını iyi yaptığınız sürece)
Güzel ayar bulabileceğim bir yer var mı?

grimac+vulcan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl