Çözüldü Hangi anticheat kullanılmalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neqetria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vulcan kendi discord sunucusunda 2.8.5 sürümünü ücretsiz paylaştı. Para ayarlayamam diyorsan seni güncel sürümünü alana kadar idare eder. Ekstra olarak 3$-5$ fiyata hazır ayarlanmış ve editlenmiş conifgini de alabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

vulcan çöp grimle birleşince birazcık ieş yarıyor matrix babası hepsinin grim + matrix güzel
Vulcana ayar çekmediğin taktirde verim alamazsın, internette hazır olarak editlenmiş ayarlanmış configleri satılıyor. Bizzat satın alıp denedim ve hile koruma konusunda yüksek bir katkı sağlıyor. Sadece Vulcan kullanıyorum hile korumasında.

Vulcana ayar çekmediğin taktirde verim alamazsın, internette hazır olarak editlenmiş ayarlanmış configleri satılıyor. Bizzat satın alıp denedim ve hile koruma konusunda yüksek bir katkı sağlıyor. Sadece Vulcan kullanıyorum hile korumasında.
xD yok kanka configli configsiz çöp eklenti korumasına eklenmemiş bir check'i sen her türlü bypasslarsın senin bahsettiğin config sadece var olan bir kontrolü daha katı kontrol etmeni sağlar bilgine

xD yok kanka configli configsiz çöp eklenti korumasına eklenmemiş bir check'i sen her türlü bypasslarsın senin bahsettiğin config sadece var olan bir kontrolü daha katı kontrol etmeni sağlar bilgine
ücretsiz olarak söyledim ücretli olursa Matrix tercihimdir.

Vulcanı çok kolay bypasslıyoruz anlayamadım ne kullanacağız.

sana da "xD"
işime yarıyor memnunum, öneriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl