Z
Zeynic
Ziyaretçi
-?-#5193
Sanırım o wgde kaç kişi olduğunu %worldguard_region_members% ile blok kırmasını ise, /papi ecloud download EZBlocks yapıp %ezblocks_broken% ile gösterebilirsin ama oyuncunun toplam kırdığı bloğu gösterir, eğer istediğiniz o bölgede ne kadar blok kırıldığı ise maden yenileme plugininin placeholderini kullanmalısın.Merhaba Pvpmaden de hologram ile İcerde kac oyuncu oldugunu ve ne kadar block kırıldığını nasıl yasarim?
İstediğim o yerde yuzde kac Block kırıldığını gostermek mesela lapiste yuzde 75i kırıldı digcek. Yenşlendiginde yuzde 0 kırıldı diğcek. O sekildr Placeholder kurcam şimdi?Sanırım o wgde kaç kişi olduğunu %worldguard_region_members% ile blok kırmasını ise, /papi ecloud download EZBlocks yapıp %ezblocks_broken% ile gösterebilirsin ama oyuncunun toplam kırdığı bloğu gösterir, eğer istediğiniz o bölgede ne kadar blok kırıldığı ise maden yenileme plugininin placeholderini kullanmalısın.
İstediğim o yerde yuzde kac Block kırıldığını gostermek mesela lapiste yuzde 75i kırıldı digcek. Yenşlendiginde yuzde 0 kırıldı diğcek. O sekildr Placeholder kurcam şimdi?
/papi reload %mineresetlite_mrlbölgesininismi_percentage_mined% Teşekürederim. Eve gidince yapcamBu expansionu plugins/placeholderapi/expansions/ klasorune at.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
/papi reload
Bu komudu yaz.
İstediğin placeholder:%mineresetlite_mrlbölgesininismi_percentage_mined%
Not: PlaceholderAPI sürümün minimum 2.2.0 olmalı.
PAPI-MineResetLite dosyasını plugins/placeholderapi/expansions/ oraya attim. Kullandım plugin Mineresetlite zaten. Ama genede calişmadi Holograma %mineresetlite_lapis_percentage_mined% yazıyorum ama olmuyor.Bu expansionu plugins/placeholderapi/expansions/ klasorune at.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
/papi reload
Bu komudu yaz.
İstediğin placeholder:%mineresetlite_mrlbölgesininismi_percentage_mined%
Not: PlaceholderAPI sürümün minimum 2.2.0 olmalı.
Bu eklenti ile yapabilirsin (ücretli)Merhaba Pvpmaden de hologram ile İcerde kac oyuncu oldugunu ve ne kadar block kırıldığını nasıl yasarim?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!