Çözüldü Hammade İcin hologram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Pvpmaden de hologram ile İcerde kac oyuncu oldugunu ve ne kadar block kırıldığını nasıl yasarim?
Sanırım o wgde kaç kişi olduğunu %worldguard_region_members% ile blok kırmasını ise, /papi ecloud download EZBlocks yapıp %ezblocks_broken% ile gösterebilirsin ama oyuncunun toplam kırdığı bloğu gösterir, eğer istediğiniz o bölgede ne kadar blok kırıldığı ise maden yenileme plugininin placeholderini kullanmalısın.

Sanırım o wgde kaç kişi olduğunu %worldguard_region_members% ile blok kırmasını ise, /papi ecloud download EZBlocks yapıp %ezblocks_broken% ile gösterebilirsin ama oyuncunun toplam kırdığı bloğu gösterir, eğer istediğiniz o bölgede ne kadar blok kırıldığı ise maden yenileme plugininin placeholderini kullanmalısın.
İstediğim o yerde yuzde kac Block kırıldığını gostermek mesela lapiste yuzde 75i kırıldı digcek. Yenşlendiginde yuzde 0 kırıldı diğcek. O sekildr Placeholder kurcam şimdi?

İstediğim o yerde yuzde kac Block kırıldığını gostermek mesela lapiste yuzde 75i kırıldı digcek. Yenşlendiginde yuzde 0 kırıldı diğcek. O sekildr Placeholder kurcam şimdi?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu expansionu plugins/placeholderapi/expansions/ klasorune at.
/papi reload

Bu komudu yaz.
İstediğin placeholder: %mineresetlite_mrlbölgesininismi_percentage_mined%
Not: PlaceholderAPI sürümün minimum 2.2.0 olmalı.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu expansionu plugins/placeholderapi/expansions/ klasorune at.
/papi reload

Bu komudu yaz.
İstediğin placeholder: %mineresetlite_mrlbölgesininismi_percentage_mined%
Not: PlaceholderAPI sürümün minimum 2.2.0 olmalı.
PAPI-MineResetLite dosyasını plugins/placeholderapi/expansions/ oraya attim. Kullandım plugin Mineresetlite zaten. Ama genede calişmadi Holograma %mineresetlite_lapis_percentage_mined% yazıyorum ama olmuyor.

kullandım PlaceHolder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl