Berat Baykalı
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Furkan Oruc#8686
EmreSHN#4551
Ram'ınız yetersiz olduğundan lag yaşıyorsunuz. Sunucu türünüz sanırım skyblock. Fakat SkyBlock 1 GB ram'i kaldırmaz. Bu yüzden Keyubu'dan uygun fiyata makine almanızı öneririm.Peki Ram 1 GB
Eklenti
askyblock
citizens
clearlagg
EssentiaslX
Multiverse-Core
SkinRestorer
Vault
WorldEdit
WorldGuard
Ram'ınız yetersiz olduğundan lag yaşıyorsunuz. Sunucu türünüz sanırım skyblock. Fakat SkyBlock 1 GB ram'i kaldırmaz. Bu yüzden Keyubu'dan uygun fiyata makine almanızı öneririm.
orda 2 3 4 5 6 7 8 gibi ramler yükselir misal 2 gb yanılmıyorsam 20 tl idi Birde Şunu Söylemek İstiyorum Hamachi devrimi Kaldı Be Kardeşim aç Aternostan daha İyi :DPeki Onların Makinesinin Rami Kaç
@echo off
:x
TITLE Skyblock
java -d64 -server -Xmx5G -Dfile.encoding=UTF-8 -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=50 -jar spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
timeout 10 > null
goto x
Aternsotan Açınca İp si Tutmuo Bide Oyuncu Yokken Kapanıoorda 2 3 4 5 6 7 8 gibi ramler yükselir misal 2 gb yanılmıyorsam 20 tl idi Birde Şunu Söylemek İstiyorum Hamachi devrimi Kaldı Be Kardeşim aç Aternostan daha İyi :D
EmreSHN#4551
Benim dediğim gibi Keyubu'dan makine alıp öyle server aç. Gayet iyi işlemcisi ve ram'i var.Aternsotan Açınca İp si Tutmuo Bide Oyuncu Yokken Kapanıo
Adam para verip açmak istese neden hamachi ile ugraşsın?Benim dediğim gibi Keyubu'dan makine alıp öyle server aç. Gayet iyi işlemcisi ve ram'i var.
Detaylı bilgi için:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!