Hamachili Serverimde ki Lagg Sorununu Nasıl Çözücem (Bukkit)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berat Baykalı

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhabalar

Benim Hamachi İle Yaptığım Sunucumdaki Lagg Sorununu Nasıl Çözebilirim

Lütfen Yardım Edin

Kaç gb ram verdiniz eklenti listesini atarmısın.

Peki Ram 1 GB

Eklenti

askyblock
citizens
clearlagg
EssentiaslX
Multiverse-Core
SkinRestorer
Vault
WorldEdit
WorldGuard

Peki Ram 1 GB

Eklenti

askyblock
citizens
clearlagg
EssentiaslX
Multiverse-Core
SkinRestorer
Vault
WorldEdit
WorldGuard
Ram'ınız yetersiz olduğundan lag yaşıyorsunuz. Sunucu türünüz sanırım skyblock. Fakat SkyBlock 1 GB ram'i kaldırmaz. Bu yüzden Keyubu'dan uygun fiyata makine almanızı öneririm.

Ram'ınız yetersiz olduğundan lag yaşıyorsunuz. Sunucu türünüz sanırım skyblock. Fakat SkyBlock 1 GB ram'i kaldırmaz. Bu yüzden Keyubu'dan uygun fiyata makine almanızı öneririm.

Peki Onların Makinesinin Rami Kaç

Peki Onların Makinesinin Rami Kaç
orda 2 3 4 5 6 7 8 gibi ramler yükselir misal 2 gb yanılmıyorsam 20 tl idi Birde Şunu Söylemek İstiyorum Hamachi devrimi Kaldı Be Kardeşim aç Aternostan daha İyi :D

craftbukkit'se spigota çevirin ayrıca paylaştığım kodu kendi .bat dosyanızla değiştirin. 5gb sorunsuz çalışır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kod:
@echo off
:x
TITLE Skyblock
java -d64  -server -Xmx5G -Dfile.encoding=UTF-8 -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=50 -jar spigot.jar -o false -nojline --log-count 9 nogui
timeout 10 > null
goto x

orda 2 3 4 5 6 7 8 gibi ramler yükselir misal 2 gb yanılmıyorsam 20 tl idi Birde Şunu Söylemek İstiyorum Hamachi devrimi Kaldı Be Kardeşim aç Aternostan daha İyi :D
Aternsotan Açınca İp si Tutmuo Bide Oyuncu Yokken Kapanıo

Onun yerine, makineye verdiğin rami arttır?

İnternet hızınız'dan kaynaklı bir sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl