Haksız yere YouTube videomu sildi lütfennn yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yesil Portal

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
33
Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011155050303

Discord:

Fire is Daemon#6625

merhaba youtube'a video yukledim videomun konusu "azerbaycanda kızların çıplak fotoğraflarını çekip internetde paylaşdı"
3-4 gün geçdi 7000 izlendi ama sonra birde gördüm videom silinmiş nedeni cinsellik
topluluk kurallarını şimdiye kadar 15 kez okudum belkide ve orda yazıyorki videonuz * grafik içeremez, eğer videonuzda çıplaklık varsa kapatın o kısmı (ben full sansürledim), ve 18+ yapın ama nedense videom silindi kapak fotoğrafında am*** me*** siyah şeyler kapatmışdımm
geri itiraz etdim ama yinede 1 cümle ile kararlarını değişdirmeyeceklerini dediler
o kadar cinsellik içeren video var ama ona 18+ veya video silinme vermiyolar ve bu cinsel içerikleri yapanlarda ünlüler oluyor
şimdi vaktim gitsin diye cinsellik çıplaklık içeren videoları göstermiyicem ama siz şimdiye kadar görmüşsünüz
örnek olarak Nicky Minaj'ın tüm videoları Twerk içermektedir ve hiçbir 18+ gibi şey gelmiyor

Bide youtube'da bir mesaj yazmak istiyorum nasıl ulaşıcam

Twerk cinsellik değildir bir dans türüdür ve videonun silinmesi gayet doğal.

Arkadaşlar, konu gitgide çirkinleşmeye başladı. Forum ortamında olduğunuzun farkına varın ve kuralları tekrar gözden geçirip öyle yazılarınıza devam edin.

Ek olarak konuya gelirsek; YouTube her türlü cinsel içerikleri her zaman politikalarına ters geldiği için yasaklamış ve yaptırım uygulamıştır. Bu konuya biz çözüm bulamayız.

merhaba youtube'a video yukledim videomun konusu "azerbaycanda kızların çıplak fotoğraflarını çekip internetde paylaşdı"
3-4 gün geçdi 7000 izlendi ama sonra birde gördüm videom silinmiş nedeni cinsellik
topluluk kurallarını şimdiye kadar 15 kez okudum belkide ve orda yazıyorki videonuz * grafik içeremez, eğer videonuzda çıplaklık varsa kapatın o kısmı (ben full sansürledim), ve 18+ yapın ama nedense videom silindi kapak fotoğrafında am*** me*** siyah şeyler kapatmışdımm
geri itiraz etdim ama yinede 1 cümle ile kararlarını değişdirmeyeceklerini dediler
o kadar cinsellik içeren video var ama ona 18+ veya video silinme vermiyolar ve bu cinsel içerikleri yapanlarda ünlüler oluyor
şimdi vaktim gitsin diye cinsellik çıplaklık içeren videoları göstermiyicem ama siz şimdiye kadar görmüşsünüz
örnek olarak Nicky Minaj'ın tüm videoları Twerk içermektedir ve hiçbir 18+ gibi şey gelmiyor

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
......... içerik politikaları okursanız güzel olur.

Hemen Youtube CEO'su ile iletişime geçip videonu geri getirecem söz.

Gereksiz bir konu olmuş.

Abartı konuşmalara girerek konuyu saptırmayınız arkadaşlar. Sohbet edeceğiniz bir konuyu farklı amaçlara dönüştürmeyin lütfen. İyi konuşmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl