Tanıtım hAdafly (ASkyBlock Addon) | Türk Yapımı | Efekt | Sorunsuz bir AdaFly Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 131734

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
394
MERHABALAR ben Eyyüp evet evet biliom Çok Hızlı Paylaşıyorum tüm paylaşımlarımı beğeniyorsunzu neyse ana Konuya Geçek.

hAdafly ASkyBlock Addonu kodladım Özellikleri:

Viplere Özel Efekt Yapabilme (Orta Gücünde Makine Gerektirir!!!!!!!!! X5690 ve Üstü Olr)
Perm Ayarlayabilme
Prefix / Mesaj Ayarlayabilme

Görseller:

1615643592895.png

1615643607983.png

1615643617347.png

COnfig

Kod:
# hAdafly Config

settings:
  prefix: '&aHyperia &8»'
  permissions:
    islandfly: 'hadafly.fly' # /adafly and /islandfly permission
    flyeffect: 'hadafly.effect'
    bypass: 'hadafly.bypass'
  effects:
    enabled: true
    flyeffect: 'SMOKE'

enabled: '%PREFIX% &7You''re fly mode is now &aEnabled'
  disabled: '%PREFIX% &7You''re fly mode is now &cDisabled'
  notinisland: '%PREFIX% &7You can use this command in your island'
  noperm: '%PREFIX% &cYou don''t have permission for do this.'

Spigot MC Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SkyBlock Sunucuları İçin Yararlı Bir Plugin Eline Sağlık Eyyüp

Yararlı plugin.

Baya güzel bir config-plugin paylaşımı olmuş. Sunucumda kesinlikle kullanacağım fakat TPS'i düşürme olasılığı bulunuyor. i9 işlemcim olsa bile tereddütlüyüm. Tam olarak emin değilim...

Baya güzel bir config-plugin paylaşımı olmuş. Sunucumda kesinlikle kullanacağım fakat TPS'i düşürme olasılığı bulunuyor. i9 işlemcim olsa bile tereddütlüyüm. Tam olarak emin değilim...
Lag yapcanı düşünmüyorum Efekt yapabilir ama onuda Kapayabiliyorsun COnfigden

Lag yapcanı düşünmüyorum Efekt yapabilir ama onuda Kapayabiliyorsun COnfigden
Efekt sistemi dışında zaten bunu skriptlede çok kolay bir şekilde ayarlayabiliyorsun, efektsiz kullanacağımı düşünmem efektliside lag yapabilir kararsızım...

Deneyeceğim umarım çökme-tpsi yerle bir etme gibi sorunlara ulaşmayız :D Teşekkürler!
yahu hocam adam emek etmiş yapmış skript kullanma diye eklentiye çevirmiş adamı baltalamak veya açığını aramak yerine elinize sağlık emek etmişsiniz sağolun fakat skript ile zaten yapılabilir tarzında yorum yapabilirsiniz

Çok biliyorsanız yapın bir eklenti görelim

yahu hocam adam emek etmiş yapmış skript kullanma diye eklentiye çevirmiş adamı baltalamak veya açığını aramak yerine elinize sağlık emek etmişsiniz sağolun fakat skript ile zaten yapılabilir tarzında yorum yapabilirsiniz

Eklenti yapıp paylaşmak yerine kendi sunucum için eklenti yapmayı tercih ediyorum dostum. Adamı baltalamıyorum yaptığı iş çok güzel. Elinede sağlık yani söylemeyi/yazmayı unutmuşum fakat, amacım baltalamak değil öyle görünmesinin nedeni yanlış cümleler seçmem...

Deneyeceğim umarım çökme-tpsi yerle bir etme gibi sorunlara ulaşmayız :D Teşekkürler!

TPS Düşürürse Detaylı bilgi isterim dc de .d
Eklenti yapıp paylaşmak yerine kendi sunucum için eklenti yapmayı tercih ediyorum dostum. Adamı baltalamıyorum yaptığı iş çok güzel. Elinede sağlık yani söylemeyi/yazmayı unutmuşum fakat, amacım baltalamak değil öyle görünmesinin nedeni yanlış cümleler seçmem...
Kendi Sunucum için zaten VIP lere ÖZel dedim Skript yapcama Pl yapam az çok alışırm dedim.

DC niye bakmıyon hiç .d

Altı çizili cümleleri düzenlerseniz bir eksik yok başarılı ellerinize sağlık ^^
1615660170600.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl