Güzel bir bot koruma plugini var mı ? 1.8.8 için ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hydref

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
110
Minecraft
HydrefYT

Discord:

empirist

Sunucuma düzgün bir bot koruması aramaktayım.Anti bot ultra çalışmıyor çünkü.

BotSentry öneriyorum, fakat paralı bir eklenti ama çok güzel engelliyor botları.
BotSentry hakkında bilgi almak için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ve BotSentry eklentisinden biraz fiyatı düşük olan AntiBotDeluxe var, oda güzel engelliyor ama benim önerim BotSentry.
AntiBotDeluxe hakkında bilgi almak için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

BotSentry öneriyorum, fakat paralı bir eklenti ama çok güzel engelliyor botları.
BotSentry hakkında bilgi almak için:

Ve BotSentry eklentisinden biraz fiyatı düşük olan AntiBotDeluxe var, oda güzel engelliyor ama benim önerim BotSentry.
AntiBotDeluxe hakkında bilgi almak için:
ücretsiz yok mu ?

ücretsiz yok mu ?
Ücretsiz elbet vardır ama botların saldırısına pek dayanamazlar. Dediğim gibi bu 2 eklentiden 1'ini alınız. Eğer bu eklentiler bi arkadaşınızda varsa rica etmeyide deneyebilirsin.

Bot-Sentry Adamdır Bedavadan temin etmiştim :D

AntiJoinBot işini görücektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl