S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Ankara'da yaşıyorum ve doktor tanıdığım var. Sadece tek hastanede günlük 400 seviyelerinde vaka görüldüğünü söylüyor.
EmreSHN#4551
Aynen bende yaşıyorum Ankara'da ATT görevli bir arkadaşım var. Vakaların paylaşılandan daha yüksek olduğunu söyledi.Ankara'da yaşıyorum ve doktor tanıdığım var. Sadece tek hastanede günlük 400 seviyelerinde vaka görüldüğünü söylüyor.
Sallamıyorum cidden duyduklarım böyle yani ankarada çok fena şu sıralar , Hayat Eve Sığar uygulamasını açıyoruz çok yüksek riskli bölgedesiniz diyor. Oturduğum yer dahil (benim binam dahilinde) heryer kıpkırmızı.Tek hastanede 400 vaka olması demenin ne olduğunu biliyor musun yani farkında mısın?
Sallamıyorum cidden duyduklarım böyle yani ankarada çok fena şu sıralar , Hayat Eve Sığar uygulamasını açıyoruz çok yüksek riskli bölgedesiniz diyor. Oturduğum yer dahil (benim binam dahilinde) heryer kıpkırmızı.
Günlük sadece iki şehirde vefat 23-30 arası, verilere kesinlikle inanmıyorum.
oomercant#9140
İnanmìyorum burada bile ilçede 198 vaka oldu bir günde doktor dedi
Kesinlikle hayır yukarıda arkadaşların dediklerini hadi dikkate almasak bile, günlük 50.000 test sayısında 1.500 vaka çıkarken 100.000 test sayısında da aynı vaka sayılarının çıkması mantıklı gelmiyor en az 2 katı olmalıydı
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!