Günlük COVİD-19 Tablosu hakkında tartışıp değerlendirelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atlas

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
620
Minecraft
Atlas
X
@AtlasGencer

Discord:

Atlas Gencer#0492

Tekrar sizlerleyim ve paylaşmaya devam edeceğim COVİD-19 Tablolarını sizlerle ve bugün 4.000 vaka sayısı artışı var hergün katlayarak gidiyoruz bu başarıyı nasıl elde ettiğimiz hakkında bir fikrim yok şampiyonluk kemerini almadan bırakmıyacağız gibi geliyor.

605b624586b24716a485368e.jpg

Konuşalım, tartışalım.

Gerçekten çok üzücü bi durum, dışarı bile çıkamıyorum, eskiden 7/24 dışarıdaydim şimdi ise yarım saat fln

Gerçekten çok üzücü bi durum, dışarı bile çıkamıyorum, eskiden 7/24 dışarıdaydim şimdi ise yarım saat fln
Bu durumdan hepimiz çok şikayetçiyiz ama yakın zamanda daha kötü olacağına inanıyorum maalesef inandığımda yüzüm kara çıkar umarım da dediklerim olmaz.

Daha da kötüye gideceğini düşünüyorum şahsen korunma devlettekilerin yasaklarıyla değil, bizim kendimizin yapacağı bir şey. Ne kadar yasak koyulursa koyulsun yine de biz korunmalıyız yoksa eskiyi çok arayacağız.

Daha da kötüye gideceğini düşünüyorum şahsen korunma devlettekilerin yasaklarıyla değil, bizim kendimizin yapacağı bir şey. Ne kadar yasak koyulursa koyulsun yine de biz korunmalıyız yoksa eskiyi çok arayacağız.

İnsanlarımızın arasında düşünceliler kadar düşüncesizlerde bulunuyor maalesef ama genede önce kendi önlemimizi almamız çok doğru bir düşünce.

Tekrar sizlerleyim ve paylaşmaya devam edeceğim COVİD-19 Tablolarını sizlerle ve bugün 4.000 vaka sayısı artışı var hergün katlayarak gidiyoruz bu başarıyı nasıl elde ettiğimiz hakkında bir fikrim yok şampiyonluk kemerini almadan bırakmıyacağız gibi geliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 165860

Konuşalım, tartışalım.
allah sonumuzu hayır etsin hocam inşallah artmaz

çin kasıp kavurdu ya :/

Dünya 1.si olma yolunda emin adımlarla! Yaşasın güçlü Türkiye!

Test sayısı azalıyor ve orantılı olarak vakalarda azalıyor insanlar "aaa vakalar azaldı gelde çıkalım gezelim tozalım" sonra test artınca "aa neler oluyo aman Allah'ım" aslında herşey bizlerin elinde ve kurallara uymayanlar yüzünden herkes evde kapalı kalıyor kötü bir durum umarım azalır diyecegim ama azalmayacagınıda biliyorum

bi ben covid olmadım sanırım

umarım 2022'de de devam etmez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl