Günlük COVID-19 Tablosu (06.20.2021)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tema

Ziyaretçi
Covid-19 vaka düşüşleri hakkında ne düşünüyorsunuz?​

0x0-20-haziran-koronavirus-tablosu-son-dakika-duyuruluyor-20-haziran-korona-tablosu-ile-bugunk...jpg

Malum yaz geldi, 3000'e kadar düşer vakalar. Hem de 60.000'den düştü 2 ayda sizce mantıklı mı?

Vakalar tabii ki düşecek, düşmese de düşecek. Yaz sezonunda turist gelmezse ülkeye döviz girmez. Ayrıca dışarıya çıktığımda hiç bir vatandaşın önlemleri önemsediğini, maske taktığını görmüyorum. Yaz sonuna doğru vakalar tekrar artar, yine çilesini biz çekeriz sefasını turistler sürmüş olur.

Vaka düşüşlerinin gerçek olmadığını düşünüyorum çünkü hatırlayanlar bilir 25 Kasım civarları gerçek vaka sayıları da açıklanmıştı çok tepki çekmişti ve yine birkaç yasak getirip sınavlar öncesinde "sözde" yada gerçekten orasını bilemiyorum vakalar düşmüştü ancak bu düşüşler veya düşüşlerin bir kısmı havalarında ısınmasıyla gerçek olabilir.

vaka düşüyormu çıkıyormu anlamayan me anlatsın biri yav

vaka düşüyormu çıkıyormu anlamayan me anlatsın biri yav
Bugüne göre vakalar ortalama 350 bin arasında rakamlar oynuyor. Ölü sayısı ise ortalama 200 ile rakam oynuyor. Bu istatistik gayet kötü ve yani sorduğun gibi çıkıyor denilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl