İnceleme GTA V Kaldırabilecek Durumda mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dreddiniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.899
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Siteye girip GTA 5’i seçersen minimum, maksimum değerleri görebilir ufak eklentiyi çalıştırarak da kullanmış olduğun bilgisayar ile hangi oyunları rahatça oynayabileceğini çok kolay bir şekilde öğrenebilirsin, tavsiye ederim kullanışlı site.

Öncelikle Herkese Merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Öncelikle GTA V Online'ı epey bir seviyorum ve oynarken eğleniyorum fakat internet kafede oynarken altta braktığım bilgisayar özelliklerim ile acaba GTA V oyununu en düşük grafikler ile açabilir miyim lütfen bilgili biri yardımcı olursa sevinirim.

İşletim Sistemim;

64x işletim sistemi

İşlemci i5 3330 3.0 GHZ
4 GB Ram
GT 710 2GB Ekran kartı
500 GB Harddisk

Bulunmakta daha fazla merak ettiğiniz şeyler varsa lütfen aşşağı kısıma bir şeyler yazarsa çok sevinirim iyi forumlar.
Oynatır Hocam Gölgeleri Oyun Dışı Klasöründen Kaparsanız Çözünürlüğüde Düşürürseniz Oynatır Bal Gibi :D

Yardım Gerekirse Discorddan Ulaşabilirsin Aluze#1871

NOT: Profilinizdeki Discord Adresi Hatalı O Kısmı Güncel Tutarsanız Yararınıza Olacaktır :D

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

bence pek zorlama dostum ekran kartını yakabilirsin

düşük ayarlarda sıkıntısız oynarsın.

İnternetin iyi ise geforge kullanmanı öneririm.

Öncelikle Herkese Merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Öncelikle GTA V Online'ı epey bir seviyorum ve oynarken eğleniyorum fakat internet kafede oynarken altta braktığım bilgisayar özelliklerim ile acaba GTA V oyununu en düşük grafikler ile açabilir miyim lütfen bilgili biri yardımcı olursa sevinirim.

İşletim Sistemim;

64x işletim sistemi

İşlemci i5 3330 3.0 GHZ
4 GB Ram
GT 710 2GB Ekran kartı
500 GB Harddisk

Bulunmakta daha fazla merak ettiğiniz şeyler varsa lütfen aşşağı kısıma bir şeyler yazarsa çok sevinirim iyi forumlar.
gta 5 ilk çıktığı zamanalarda da bende buna benzer pc vardı açmasına açar ama akıcılık konusu muamma

İşletim Sistemim;

64x işletim sistemi

İşlemci i5 3330 3.0 GHZ
4 GB Ram
GT 710 2GB Ekran kartı
500 GB Harddisk

4 gb ram kaldırır ama alt tab atamazsın çok kastırır oyun içersinde fps dropları işler.

gta 5 senin bilgisayarı kaldırır

En düşükte 30FPS'i zorlar en fazla öyle oynarsın tabii ona da oynamak denilirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl